Партньор на Проватон
 3 основни причини мъжете да изневеряват

3 основни причини мъжете да изневеряват

Сподели в

Няма нищо, което да спре един мъж да изневери, когато е решил да го направи. Всеки има своите причини да изневери. Много дългосрочни връзки и бракове са засегнати от проблема изневяра. Ако имате краткосрочна връзка и мъжът до вас ви изневери, то със сигурност не е заради вас или заради проблеми във връзката, а по-скоро заради негови личностни проблеми с верността. Когато обаче имате дълга връзка, вероятността да са се натрупали причини той да го направи, е голяма. Това не означава непременно, че вината е ваша. В повечето случаи тя е обща и се дължи на редица натрупвания във времето, които тласкат единия от партньорите към търсене на интимност другаде.

Кои са трите основни причини мъжете да изневеряват?

1. Отказали са се от връзката.

Една от основните причини мъжете да изневеряват е тоталният отказ от интерес към връзката. Причината да продължават да са в тази връзка е навикът, сигурността и спокойствието, с които са свикнали в тази дългосрочна връзка. Повечето мъже ще я приключат, само ако открият друга жена, с която да ви заменят. По-малко са онези, които биха прекратили дългата връзка, защото вече нямат интерес към нея и вас. Тръпката е намаляла, разнообразието липсва, скуката се е настанила трайно между вас. Това тласка мъжете към изневяра.

2. Появила се е възможност и той я използва.

Стара любов, колежка, към която има влечение, някоя съученичка, която не е виждал отдавна – възможностите за изкушение са много. Ако се е появила искра, която да е запалила интереса му, мъжът ще се възползва от нея. Човек никога не знае кога животът ще му поднесе възможност за изкушение. Много мъже не мислят и действат на момента, особено ако връзката им вече не им носи онова удовлетворение, от което имат нужда.

3. Той страда от емоционални сътресения.

Не само жените изпитват емоционални терзания и сътресения. Мъжете също носят душа, която се ранява по различни начини. Без значение дали огорчението и дистанцирането му е породено от конфликти, спорове, неразбирателства или разрушителни действия, мъжът може да е тласнат от тях да изневери. Сексът винаги върши добра работа в потушаването на емоционалната мъка.

: https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *