Партньор на Проватон
 10 грешки, които зодия Стрелец прави в любовта и връзките

10 грешки, които зодия Стрелец прави в любовта и връзките

Сподели в

Стрелецът е забавен и винаги пълен с енергия. Той обича приключенията и няма да се поколебае да въвлече и половинката си в такива. Стрелецът е огнен знак, който обича да се забавлява и винаги търси нови усещания в живота и любовта. Свободолюбив е по дух и традиционните отношения често го изтощават и му доскучават. Обича интензивните преживявания, разширяващи мирогледа и отварящи нови хоризонти. Обожава философските разговори и търси половинки, с които споделя интересните си идеи.

Но като всяка зодия Стрелецът също допуска грешки в любовта, които могат да помрачат връзките му.

Кои са 10-те най-често срещани грешки, които Стрелците допускат в любовта и връзките?

1. Лесно се отегчават и се отказват.

Като представител на огнените знаци, Стрелците лесно се отегчават. Те следват страстта си, а когато тя утихне имат нужда да потърсят нов пламък. Не обичат да стоят на едно и също място дълго време. Не обичат неудобните ситуации, които една обикновена нормална връзка предполага. Затова и търсят силни усещания, които да ги разтърсят.

2. Страхуват се от обвързване.

Стрелците са свободолюбиви натури. Не обичат някой да ограничава свободата им. Имат нужда да правят това, което искат, без да се съобразяват с някого. Ако попаднат на партньор, който има свои различни представи за връзката, Стрелците се отдръпват.

3. Стрелците са всезнаещи.

Като личности с широк мироглед, Стрелците имат много познания в различни области от живота. Това често им дава самочувствието да се мислят за всезнаещи. Оттук произтича и стремежът им да налагат мнението и предпочитанията си във връзката, като по този начин опитват да доминират. Това отблъсква половинките им и често предизвиква конфликти.

4. Не признават проблемите във връзката.

Стрелците предпочитат да бягат от проблемите, вместо да ги решават. Не обичат ситуации, в които да се тормозят с разнищването на спорове и конфликти. Предпочитат да се правят, че нищо не се е случило. В дългосрочен план тази стратегия обикновено води до разваляне на отношенията.

5. Оставят се на спонтанността при правенето на планове.

Плановете трябва да са ясно структурирани и да се предопределят от целите, които партньорите във връзката си поставят. Стрелците не обичат такива рамки и предпочитат да разчитат на спонтанността. Тя обаче може да им изиграе лоша шега в правенето на планове. Невлагането на усилия в структурирането на бъдещето често се явява проблем за половинката на Стрелеца, особено ако иска сериозна връзка.

6. Съдят партньорите си.

Повечето Стрелци са големи съдници. Те постоянно осъждат половинките си, като в повечето случаи влагат двоен стандарт, а това дразни. Стрелците постоянно съдят другите, а самите те се сърдят, когато някой ги съди или ги критикува. Не понасят някой да им показва грешките. Стават още по-осъдителни и язвителни в такива случаи.

7. Прекалено остри са.

Стрелците са откровени до болка. В много случаи казват нещата по начина, по който ги мислят, без да правят сметка дали нараняват човека до с ебе си. Отстрани изглеждат като безчувствени и лоши. Истината е, че не са такива, просто говорят преди да помислят и да преброят до 10.

8. Правят обещания, които не спазват.

Стрелецът е готов да обещае целия свят на половинката си. Друг е въпросът дали изобщо спазва обещанията си. Тази зодия обича да прави гръмки становища и да говори това, което половинката ѝ иска да чуе. След като не спази обещанията си обаче идват и големите разочарования, а наред с тях и проблемите във връзката.

9. Твърде много забавления.

Животът на Стрелеца може да се определи като „секс, наркотици и рокендрол“. Това е страхотно в началото на всяка връзка на Стрелеца, но когато се стигне до сериозно израстване на отношенията, той започва да става раздразнителен, мрънкащ, дистанциран, защото купонът е свършил.

10. Не изразяват често нуждата си от свобода.

Понякога комуникацията със Стрелеца е трудна. Той е склонен да скрива нуждите си от половинката, което още повече създава пропаст между партньорите в двойката. Стрелците крият нуждата си от свобода, за да не отблъснат половинките си, но въпреки това правят всичко възможно да я получат. Така се измъкват тихомълком от различни ангажименти, за които се изисква присъствието им като част от двойката. Това поведение често е повод за конфликти.

: https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *