Партньор на Проватон
 Дневен хороскоп за 7 август: Късмет за Дева, Скорпион – бъдете внимателни

Дневен хороскоп за 7 август: Късмет за Дева, Скорпион – бъдете внимателни

Сподели в

Овен

Може да изпитате затруднение с отговорностите, които се изискват от вашата връзка. В повечето случаи само „обичам те“ не е достатъчно, защото любовта е възвишение и са необходими много повече усилия и отдаденост.

През този ден ще изглеждате като късметлийски, защото всяко решение, което ще вземете, вероятно ще бъде правилното. Но това няма да се дължи просто на късмета, а на вашият талант.

Телец

Звездите  ви призовават към повече всеотдайност, преданост и страст. Ако само за миг спрете да влагате усилия за подобряване на вашата връзка, тогава вероятността за срив в любовта е много голяма.

Вероятно, днес ще почувствате, че сте попаднали на грешното място, на погрешните хора и в неподходящото време. Направете всичко по силите си, за да избегнете подобни черногледи мисли.

Близнаци

Ако имате конкретни проекти, които искате да реализирате, свързани със семейството, романтичната ви връзка или свободното време, можете спокойно да се възползвате от благоволението на планетите през този ден.

Късметът днес ще ви бъде спътник, продължете да вървите към своята цел и ще я достигнете. Най-хубавото при  късмета е, че не се интересува, дали си аматьор или професионалист.

Рак

Ако сте самотни, излезте от изолацията, в която сте. Колкото и да ви се струва, че повечето хора са неблагодарни, опитайте да потърсите ценните за вас – търсете доброто в човеците.

Не разчитайте само на късмета си днес, има вероятност да закъснее или изобщо да не се появи. Ако очаквате нещо специално да се случи, вложете повече решителност и смелост.

Лъв

Вероятно, ще изпитате болка от изблик на гняв от страна на ваш близък. Не поглъщайте тази отровна болка и се опитайте час по-скоро да изведете гневът извън себе си. Това ще ви помогне да бъдете в баланс, който е така желан за връзката ви не само днес.

Не се ядосвайте на лошия си късмет, като го вините за провалите и неуспехите през този ден. Най-добре ще бъде да потърсите причината за неприятните ситуации, след това се опитайте малко от малко да ги подобрите.

Дева

Днес ще усетите, че любовта има много измерения  и всяка страна от нея си има своята чаровност. Всеки определя любовта по свой си начин, а някои я приемат като абстракция или химера. Която и хипотеза да изберете, важното е да се наслаждавате на любовта.

Вероятно, късметът ще ви споходи, макар и за кратко, защото има да обиколи и други хора. Помислете за силните си страни и ще видите, как лесно ще постигнете набелязаната от вас цел.

Везни

Звездите препоръчват на самотните да престанат с тази своя носталгия по миналото. Нека обърнат погледа си напред, защото именно там ги очаква една прекрасна връзка.

Днес стойте далеч от огънят – предупреждават звездите. Всичко що пламти ще изпепели късмета ви. Бъдете предпазливи от неща, които предизвикват пожари и подхождайте към тях с особено внимание.

Скорпион

Днес е препоръчително да покажете, колко сте загрижени за близките си и най-вече за вашата половинка. Все пак бъдете внимателни, през този ден има вероятност да ви обземе апатия, а последната може да доведе до бавно разпадане на връзката ви.

Бъдете бдителни, когато ходите, защото има висок риск да се подхлъзнете и да си нараните някой крайник, като го навехнете например. Отваряйте си очите на четири през този ден, за да избегнете някой не толкова сериозен, но досаден инцидент.

Стрелец

За да запазите баланса и хармонията в отношенията си днес, то позволете на любимият ви човек да разбере какво ви притеснява и разстройва в този момент. Говорете и бъдете честни с половинката си, без да се притеснявате, че връзката ви е под заплаха.

Наложително е да сте внимателни, защото късметът ви ще бъде проекция на всяка една ваша мисъл. Така че, мислете положително и бъдете позитивно настроени, в противен случай негативните мисли ще ви предоставят един ужасен ден.

Козирог

Ако сте самотни,  днес не е най-подходящото време да отваряте  сърцето си за всеки.  Ангажираните да избягват и най-малкият повод за конфликт, тъй като може да разтърси връзката ви.

Вероятно, ще имате сериозни проблеми. Ако не се опитате да подобрите здравословното си състояние, не очаквайте никой друг да го направи вместо вас. През този ден разчитайте единствено на себе си и избягвайте всяка наивна постъпка.

Водолей

Това, което може да се наблюдава при вас днес е обърканост и колебливо настроение. През главата ви ще минават различни идеи и ще се чудите кое по-напред да реализирате. Проявете творчество и се насочете към организирането на романтична вечер.

Денят ви ще бъде чудесен, ако живеете за мига. Бъдете спонтанни и опитайте да изживеете живота си днес, вместо да кроите отегчителни  планове за утре.

Риби

Възможно е да получите неприятна новина, която  ще помрачи романтичният ви живот. Какво може да направите, ако приятели имат сериозни проблеми, или на колегата му се е повредило возилото? Нищо, разбира се. Така че не пренасяйте негативното върху партньора си, ще бъде разгневен от това.

Ще бъде добре, да не живеете с илюзията, че времето ще ви чака, ако заложите на подобна химера и отлагате все повече и повече, тогава ще бъдете принудени вие да чакате времето. За това си свършете нещата още днес, вместо да чакате вечното „утре“.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *