Партньор на Проватон
 6 знака, че връзката ви няма нужда да бъде спасена

6 знака, че връзката ви няма нужда да бъде спасена

Сподели в

В любовната връзка е възможно да има разочароващи моменти, които да се превърнат в криза. Тогава въпросът, който стои пред двамата партньори е дали взаимоотношенията им биха могли да бъдат спасени. Има някои ясни знаци, че усилията биха били напразни и е по-добре всеки да продължи по своя път. Вижте кои.

Партньорът ви ви избягва

Ако половинката ви все по-рядко намира достатъчно време, но е насреща да си прекарва добре с други хора, то това е знак, че връзката ви вече не представлява интерес за него. Когато държиш на човека до себе си, намираш винаги време за него, а не го заобикаляш.

Чувствате се като съвсем различен човек в сравнение с преди връзката

Това важи в случаите, когато се намирате във връзка с човек, който е искал да промените навиците, интересите си, а да се откажете от хобита, добри възможности за развитие. Чувстваме се сякаш сме изгубили себе си, когато не можем да бъдем такива, каквито сме, страхуваме се да изказваме мнение, връзката ни носи повече разочарования, води до депресивни настроения.

Комуникацията ви е трудна

В продължение на горните редове, в едни любовни взаимоотношения е важно партньорите да могат да споделят, да не се страхуват от критиката на другия, от това, че могат да бъдат изоставени, ако мислят различно, да разкриват своите тайни и да се питат за нуждите си. Когато това липсва в комуникацията на една връзка, то тогава тя не би могла да бъде спасена.

Повечето от вашите разговори се превръщат в спорове и кавги

Споровете са необходими в любовта, защото всеки изразява своето собствено мнение. Учим се как да го приемаме, как да не нараняваме другия. И все пак, това е положително, когато се случва само от време на време.

Тръпката я няма

С времето първоначалното вълнение изчезва, за да бъде заменено с нещо по-дълготрайно и стабилно. Но когато мислите за партньора ви не ви вълнуват в положителен смисъл, а го свързвате само с неприятни изживявания и нежелание да сте заедно, връзката няма нужда да бъде спасявана.

Партньорът ви получава, но не влага във връзката ви

Въпреки че има моменти, в които единият партньор може да дава по-малко във връзката, защото има лични или служебни проблеми, много задължения към децата и т. н., това е временно явление. От друга страна, когато няма фактори, които да допринесат за това, двете страни е важно да бъдат еднакво отдадени на техния съюз. Когато налице е безразличие, тогава любовта си е отишла отдавна.

Снимка: iStock

: https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *