Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 26 юли – 1 август

Любовен хороскоп за 26 юли – 1 август

Сподели в

В последната седмица на юли, на фокус ще бъдат любовните въпроси, комуникацията и романтиката. Няколко планети ще оказват влияние върху любовния живот на 12-те зодии и това са Марс, Меркурий, Венера и Юпитер. Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Тази седмица Меркурий влиза във вашия романтичен сектор, подтиквайки ви да мислите за любовните въпроси по нов и много по-игрив начин. Ще бъдете отворени за нови идеи за това как да внесете повече любов в живота си или да увеличите максимално радостта, която изпитвате в настоящата си връзка. Забавленията и интимността в спалнята ще са в центъра на вниманието ви. Насладете се на възможностите! Вашият владетел Марс ще окаже влияние върху работата ви, мотивирайки ви да бъдете по-отдадени и помагащи. Това може да ви е от полза в любовта и отношенията.

Телец

Марс ще добави много разнообразие в любовния ви живот. Ако напоследък вашият сексуален живот е като на пауза, този космически тласък ще го зареди. Страст, желание за интимност, за някои Телци дори може това да е нова вълнуваща любов. Разбира се, това се отнася предимно за самотните представители на зодията. За обвързаните предстои чудесна любовна седмица.

Близнаци

Мислите за любовта наистина ви завладяват тази седмица, скъпи Близнаци! Вашата управляваща планета – Меркурий, ще се премести във романтичния Лъв и вашия 3-ти дом на комуникацията. Ако сега в живота ви има някой, който може да изрази чувства на любов или да флиртува като професионалист, то това сте вие. Това е ключов период за обвързаните, защото с любимия човек може да вземат важно решение относно любовта. Разговорите за любов, секс и отношения ще ви бъдат по-лесни с тази енергия. Необвързаните също няма да скучаят.

Рак

Юпитер преминава обратно във Водолей, като отново повдига теми за потенциал за растеж, свързани с интимността и споделените ресурси. За обвързаните Раци е напълно възможно да се възползват от финансите на половинката си. Той или тя може да получи голямо повишение или бонус, но е възможно и да е например одобрение за кредит. Необвързаните Раци да се подготвят да се разделят с болезненото минало, защото започва нов и по-хубав любовен период за тях.

Лъв

На дневен ред за представителите на зодията е романтиката. Меркурий влиза във вашия знак във вторник и ще подобри значително комуникацията. Можете да предадете своите мисли и идеи на другите по начин, по който те да ги възприемат като ги насърчавате да бъдат истински заинтересувани да ви слушат. Това може да помогне за подобряване на комуникацията и в любовта. От друга страна, Юпитер ще оцвети любовния ви живот, още повече ако сте във връзка, а търсещите любов, няма да скучаят.

Дева

Деви, Марс навлиза във вашия знак, което ви прави напълно неустоими за другите! Венера влезе в знака на Дева миналата седмица, така че сега, когато имате подкрепата на тези космически любовници във вашия знак, има за какво да се радвате по отношение на любовта. Ако сте необвързани, това е един от най-добрите периоди да срещнете нова и интересна личност и да имате любовната връзка, за която повечето хора само мечтаят. Очаквайте физическа, интелектуална, емоционална и духовна съвместимост с този човек. Обвързаните имат възможността да подобрят любовната си връзка по красив начин. Ще се чувствате обожавани и оценени.

Везни

Тъй като Юпитер отново влиза в романтичния ви сектор тази седмица, това, което е било на пауза за вас, сега ще се промени. Ако е имало някакви взаимоотношения, които са спрели своето развитие, то сега за някои от вас, те ще напомнят за себе си. За напълно необвързаните Везни, стара любов може да се върне в живота им. Ако си имате половинка, може би ще обсъдите идеята за бебе или други важни за вас неща. Очаква ви хубава седмица.

Скорпион

Марс и Венера определено ще подобрят любовната комуникация и това ще помогне на необвързаните да създадат нови контакти или да развият вече съществуващи. Други необвързани, които все още не желаят сериозно обвързване, просто ще се забавляват с приятели. Ако все пак сте отворени за флирт, ще имате такива възможности. Обвързаните Скорпиони ще се радват на страстни мигове с половинката – да не говорим за много секс. Разбрахте!

Стрелец

Очакват ви магически промени в любовта. Ще размишлявате върху любовните въпроси, някои дори може да се обърнат по-задълбочено към таро и хороскопи. Седмицата ще бъде хармонична и спокойна по отношение на любовта, Стрелци. Имате добри предпоставки за романтика с любимия човек, за задълбочени разговори. Не пропускайте възможността.

Козирог

Докато Меркурий влиза във вашия 8-и дом на интимността и споделянето, разговорите ви са напът да станат по-дълбоки, смислени, удовлетворяващи. Обвързаните представители на зодията може да обсъждат разнообразни теми, които да са свързани с пари, дома, почивка, общо бъдеще. Необвързаните ще направят равносметка за любовния си сценарий, Готови ли сте да оставите миналото и да поканите любовта в живота си?

Водолей

Юпитер отново влиза във вашия знак, след кратко отсъствие от 13 май. Сега, когато късметлията Юпитер се върна във Водолей, вие отново сте „избрани“ за небесен фаворит по всякакъв възможен начин. Сега може да привличате към себе си партньори и връзки, които да ви носят удовлетворение. Необвързаните Водолеи имат големи шансове за нова любов. Обвързаните ще се радват на вниманието на любимия човек.

Риби

Венера вече е във вашия партньорски сектор, Риби, създавайки много хармонични вибрации в любовния ви живот. Марс ще се присъедини към Венера, което може да доведе до някакво напрежение между вас и партньора ви. Бъдете внимателни в това как разрешавате конфликтни ситуации. Необвързаните ще бъдат силно мотивирани да намерят любовта. Възможности за флирт няма да липсват.

: https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *