Партньор на Проватон
 Новото ръководство на МРРБ и АПИ спря пътните ремонти във Варненска област

Новото ръководство на МРРБ и АПИ спря пътните ремонти във Варненска област

Сподели в

Всички пътни ремонти във Варненска област са спрени до второ нареждане. Това става със заповед на председателя на Агенция “Пътна инфраструктура“, съобщи в социалната мрежа председателят на Общинския съвет във Варна Тодор Балабанов.

“С огромни благодарности” към новото ръководство на МРРБ и АПИ за отношението към Варна! Спират се всички ремонти на пътища на територията на Област Варна, до второ нареждане! Без мотиви, без предварително обявяване……прозрачно управление……пък да му мислят пътуващите по вече ремонтиращите се трасета…..! Поредното безумие, на което сме свидетели през последните няколко месеца! Както се казва, да ни е честито!”, коментира Балабанов.

Разпореждането с дата 19 юли е до фирмата, която изпълнява ремонтните дейности по договор.

“Да бъде съставена комисия, която да установи възможността за временно спиране на ремонтните работи, така че да се осигури нормалната проходимост (полагане на асфалтов пласт върху локален ремонт или рециклиране съгласно технологичния проект) по пътните участъци. При невъзможност да бъде осигурено безопасно движение на моторните превозни средства да се създаде организация за ограничаване на движението”, се посочва в заповедта.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *