Партньор на Проватон
 Банда тийнейджъри тероризира “Владиславово”

Банда тийнейджъри тероризира “Владиславово”

Сподели в

Нападат и бият в парка. Полицията нехае

Банда тийнейджъри тероризира варненския квартал “Владиславово”. За това се жалваха във Фейсбук граждани.

“Безумието в което живееем” е озаглавен постът на Silvena Atanasova в групата “Варна, квартал Владиславово”. Жената разказва подробно за инцидент с детето й. Ето и целият пост на г-жа Атанасова.

“На 19.07 минути след 21 часа синът ми на 11 години е пребит в парка на квартала от три по- големи момчета заради това ,че е отказал да даде тротинетката си на тартора на групата с инициали Д.Д. Благодарение на намесата на минаваща жена която се е развикала как може трима да бият едно дете,те са насочили агресията към нея и през това време детето ми е успяло да избяга.В какво емоционално състояние беше само аз си знам,какво е за една майка да чуе детето си да казва: -Не ми се живее,не ми харесва този живот в който те бият без да си направил нищо…..

Със съпруга ми решихме да предприемем мерки(законови,не саморазправа..), за да опитаме да спрем това за да не се случва на друго дете, имаме информация че това момче и компания сеят саморазправа безнаказано в парка от доста време. Изумлението ми идва от факта че след сигнал към кварталния и опит за подаване на жалба ни информират че съгласно заповед (извинявам се не знам номер) детето ми не би трябвало да е в парка по това време. И ако подадем жалба, ще следва глоба към нас и дори разследване от закрила на детето. Жалба НЕ подадохме, не пускаме детето си в парка защото младежите които са го били са отправили закани за следващ бой и дори за побой над съпруга ми. На детските площадки също не може с тротинетка, може ли някой да ми каже къде да играят,къде да карат колелета и тротинетки деца като моето големи вече за пясъчниците и малки за всичко останало , и кога да го правят като през по -голямата част на деня парка е пълен с малки прохождащи дечица,вечер не може защото от закрила на детето ще те разнищят. И към кого да се обърна за помощ,в тази държава явно много хора са на принципа „БОГ ВИСОКО,ЦАР ДАЛЕКО..“

Полицията противно на очакванията ми се оказа мащеха за моето дете и майка за агресора.Къде е закрила на детето по отношение на това момче?”

В последващите коментари много хора споделят болката на г-жа Атанасова, други я обвиняват, че е оставила детето си само след 21 часа навън. Почти всички обаче се обединяват около мнението, че полицията в района е абдикирала напълно и не изпълнява функциите си.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *