Партньор на Проватон
 Бебе Зона отваря врати във Варна

Бебе Зона отваря врати във Варна

Сподели в

За първа година Варна ще бъде домакин на специализираното търговско изложение за бременни жени и семейства с малки деца “Бебе Зона”. На 24 и 25 юли в Двореца на културата и спорта варненските родители и гостите на града ще могат да се запознаят, тестват и закупят на място детски стоки и услуги директно от водещи производители и вносители в България.

В изложението ще бъдат представени едни от най-добрите брандове детски колички, слингове и ергономични раници, кошари, шишета и помпи за кърма, бебешка и детска козметика, хранителни добавки, медицински услуги и всичко необходимо за отглеждането на бебета и малки деца.

Посетителите ще имат възможността да научат подробна информация за продуктите директно от производителите и официалните вносители, както и да ги закупят на място на преференциални цени. Освен това всички гости на изложението ще могат на място да участват в големите томболи на “Бебе Зона”, които са парични ваучери за пазаруване от по 200 лв., както и други предметни награди. Организаторите са подготвили и много награди, които да се разиграят онлайн в социалните мрежи на изложение “Бебе Зона” преди неговия старт.

Търговското изложение “Бебе Зона” е с вход свободен и ще бъде с работно време от 10:00 до 18:00 часа на 24-и юли и от 10:00 до 16:00 часа на 25-и юли.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *