Партньор на Проватон
 ТОКСИЧЕН

ТОКСИЧЕН

Сподели в

125 дни без призовка! Кого съди Генадий Атанасов? Защото не съди НАС! Лъже ли? И защо Нова Варна му чисти имиджа – несполучливо

Днес стават 125 дни от култовото му интервю пред сайта Варна24, където Генадий Атанасов каза, че ще предприеме необходимите мерки и ще започне война срещу фалшивите новини.

Обеща пресконференция до края на март – но естествено такава нямаше!

Преди 14 дни в сайта Нова Варна същия този изпечен лъжец и измамник, който според запознати е и наркодилър, съдружник с убиец, склонявал момичета и снимал порно филми, хвалел се, че бил „изгърбил“ голяма строителна варненска фирма с пари за купуване на гласовепредател и т.н. та същия този преплетен от престъпления без диплома за висше образование наркоман дал интервю, че е сезирал органите и бил завел дело – цитираме пасаж от сайта на Георги Костов Нова Варна:

„Нова Варна: В жълтите медии излизат доста спекулации относно вашето име. Как ще отговорите на лирическите творения, достойни за роман на Агата Кристи?

Генадий Атанасов: Фалшивите новини и клевети са сериозен проблем за цялото ни общество. Мисля, че е време държавата да вземе нужните мерки. В моя случай отдавна съм спрял да следя романа на Агата Кристи, но за сметка на това съм сезирал органите. Завел съм дело и търпеливо ще си изчакам момента, в който истината да победи. (Вижте линка под статията).

Та сега ние от гражданско сдружение ПРОВАТОН питаме този бандит облечен във власт:

Първо: Завел ли е дело и ако да – срещу кого? Защото ние след 125 дни от най – голямото ни разследване за имотна измама срещу Генадий Атанасов все още нямаме призовка!

Второ: Шмърка ли кокаин Генадий Атансов и ако отрече НИЕ ДЪРЖИМ ПУБЛИЧНО ДА СИ НАПРАВИ ТЕСТ ЗА НАРКОТИЦИ! Ако откаже ще го принудим чрез съответните органи по надлежния ред!

Трето: Медиите които му дават трибуна и най вече Нова Варна и Георги Костов да се замислят дали не му стават съучасници и дали няма да понесат най – малко имиджови, и най – много правни, и финансови щети, и репутационни последствия публикувайки негови интервюта с лъжи и празни обещания с цел изчистване на образа на този деградирал тип! (Между другото стила на интервюто в Нова Варна е същия като на Георги Костов, а доказателство за това е, че Генадий Атанасов няма умствения потенциал за така подредените думи 🙂

Четвърто: Ние от гражданската платформа ПРОВАТОН искаме

НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА ГЕНАДИЙ АТАНАСОВ ОТ ПОСТА МУ КАТО ЗАМ. ПРЕСЕДАТЕЛ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ГР. ВАРНА

За това пък сега ние публикуваме една малка част от пуснати сигнали и жалби за ПРЕСТЪПНИТЕ МУ ДЕЙСТВИЯ ИЛИ БЕЗДЕЙСТВИЯ:

Както Ви казахме това са само една малка част от сигналите ни срещу лицето Атанасов. По другите все още се работи и ще Ви запознаем с тях след като има резултат.

А другата седмица сме готови и внасяме в ПРОКУРАТУРАТА още един доста голям сигнал с достатъчно доказателства!

Ние се стремим постоянно да показваме, че сме коректив на властта и публикуваме наши разследвания само след като имаме документи и доказателства. А не ЛЪЖЕМ И НЕ СИ ИЗМИСЛЯМЕ! 

А защо Нова Варна му чисти образа – очаквайте в следващите ни разследвания…

Колаж: ПРОВАТОН

Генадий Атанасов: Няма нищо драматично в гласуването на нечия оставка. Никой не е застрахован, както и аз

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *