Партньор на Проватон
 Стотици варненци подкрепиха Милена и шествието на патриотите в защита на традиционното българско семейство

Стотици варненци подкрепиха Милена и шествието на патриотите в защита на традиционното българско семейство

Сподели в

Стотици варненци се събраха въпреки проливния дъжд във вторник вечерта на шествието в защита на традиционното българско семейство. С лозунги “Върнете дъгата на децата” и “Мъж, жена е равно на деца” десетки майки с деца се включиха в шествието редом с активисти от патриотичната коалиция и представители на родителски организации. Инициативата беше на коалиция Българските патриоти “ВМРО-БНД, Воля,НФСБ”, подкрепена от най-голямата родителска организация у нас, РОД-Интернешънъл.

Шествието стартира от Морската градина във Варна, премина през центъра на морския град и завърши на площад “Независимост” с концерт на първата дама на българския рок, Милена Славова. Събитието започна с българския химн, акапелно изпълнен от многодетната майка Божена Александрова, съпруга на съпредседателя на РОД и модератор на събитието, Давид Александров. Днес българското семейство е под заплаха заради приетата Европейска стратегия за детето, в която родителите са дискриминирани, а детето е под ударите на джендър идеологията, каза пред варненци Александров. В българските образователни институции тече мощна пропаганда в тази посока и трябва да направим всичко възможно да спрем.

Има два пола и семейството е съставено от мъж, жена и техните деца. Всичко друго е отклонение от нормите. Всичко друго е извращение,каза пред стотиците варненци евродепутата и водач на листата на Българските патриоти във Варна, Ангел Джамбазки. Върнете дъгата на децата, тя е тяхна, а не на вашите тревожни мозъци, призова той, посочвайки, че ЛГБТИ представителите искат да имат все повече права, включително да променят законодателството. Българската нация се намира във времето на най-голямата демографска катастрофа и днес нашата задача е да защитим, подпомогнем и спасим българското семейство, каза още Ангел Джамбазки. Защото няма държава без хора.А вместо това днес ни се натрапват еднополови бракове и джендър идеологии дори в училищата. Днес социалните помощи отиват само в махалите и т.нар. самотни родители, а никой не мисли за нормалните семейства,каза още Ангел Джамбазки.

Кулминацията на шествието беше грандиозен концерт на рок кралицата Милена Славова, която след нейно изказване в социалните мрежи срещу гей парадите, беше охулена и нападната. Подкрепяме и заставаме зад Милена, категорично заяви от сцената лидера на ВМРО -БНД Красимир Каракачанов. Ние не сме против различните, уважаваме ги, но не искаме да смятам че могат да ни налагат тяхната си ценностна система, каза още Каракачанов. Няма да позволим нашите деца да бъдат обект на пропаганда, която няма нищо общо с християнството.

Аз също имам дете и като майка виждам какво се опитват да направят с децата ни, каза от сцената Милена Славова.Кофи с помия се изсипаха срещу мен, заради моето лично мнение, но аз съм тук за да го отстоя каза още тя. Рок кралицата благодари за покрепата и зарадва варненци с грандиозен близо двучасов концерт.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *