Партньор на Проватон
 Мустафа Карадайъ от Борино: За политиката трябват ценности. Ние от ДПС ги имаме – заедността, толерантността и съединението!

Мустафа Карадайъ от Борино: За политиката трябват ценности. Ние от ДПС ги имаме – заедността, толерантността и съединението!

Сподели в

Централният лъч на ДПС начело с председателя Мустафа Карадайъ, зам.-председателя Йордан Цонев, председателят на АЛДЕ и евродепутат Илхан Кючюк, евродепутатът Атидже Вели оказаха сериозна подкрепа на листата с кандидатите за народни представители на Движението в област Смолян, с предизборни мероприятия днес в Девин и Борино.

От трибуната в Борино Карадайъ заяви, че „За правенето на политика освен мерак, са необходими идеи, цели и приоритет, план програма за постигането им и най-важното ценностна база. А ние в ДПС ги имаме – нашата философия  на заедността, толерантността и солидарността. Тези хора щом нямат идеи и цели за постигане им, остава само  един инструмент за правене на политика – разделяй и противопоставяй и се опитвай да владееш, но не винаги им се получава.“ Каза още лидерът на Движението. Карадайъ подчерта, че „Нито едно общество разединено не е просперирало“ …   и цитира поговорката „Никой не хвърля камъни по дърво, което не ражда плодове.“ И продължи  „30 години се хвърлят камъни по ДПС, за да бъдат значими на политическия терен, да бъдат видими“.

“Всички заедно можем да направим страната и региона по-добро място за живеене. Да има европейски облик и доходи. За да върнем нашите братя и сестри от чужбина. Да има ръст в икономиката и разкриване на работни места и повишаването на възнагражденията, трябва да спрем модела на авторитарното управление на страната.

„Страната трябва да стъпи отново на своя път, на европейския си път, на демократичния си път на пътя на развитието на високите доходи на зелените технологии“ това каза Цонев, зам.-председателя на ДПС Йордан Цонев.

И призова да бъде направен избора на бъдещето с №7 за Движение за права и свободи.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *