Партньор на Проватон
 Корнелия Нинова: Нека довършим промяната докрай, и в нея да има сигурност и грижа за всеки един човек

Корнелия Нинова: Нека довършим промяната докрай, и в нея да има сигурност и грижа за всеки един човек

Сподели в

“Скъпи български граждани, където и да се намирате, в България и по света, промяната на вашия живот е във вашите ръце и в нашите възможности. На едно възрожденско читалище, на входа, стои надпис: “Помогни ми да те возвися”. Нека да си подадем ръка, заедно да възвисим България, да я изведем на пътя на добруването на българския народ. Нека заедно да довършим промяната докрай. Нека да има сигурност в нея и тя да бъде с грижа за всеки един от вас. С грижа за теб!”

Това е казала лидерът на БСП Корнелия Нинова в словото си по време на традиционния събор на левицата на Бузлуджа, цитирана от пресцентъра на партията.

По думите й, бивши социалисти се отричат от партията, а внуци на комунисти и деца на социалисти се отричат от биографиите си с “една цел – власт”. Тя е призовала да не се позволява на “тези малки проекти да се качват по раменете на БСП”.

“Каквото и да говорят за нас, нас ни има 130 години, ще има още много по 130. Но ние сме тук, защото имаме кауза – тя не е просто влизане във властта, а справедливост и добруване на българския народ”, е отбелязала Нинова

Нинова е допълнила, че “моделът ГЕРБ и Борисов е разклатен”, но не си е отишъл, и е призовала да се направи така че, връщането му да е невъзможно.

“Нека не позволим промяната да стане подмяна. Крачка ни дели от промяната до подмяната. Нека не позволяваме старите кукловоди да се оттеглят в сенки временно и да ни предложат уж нов проект на стария модел. Ние искаме истинска промяна и не ви я предлагаме като концерт на чалга или патриотични песни. Предлагаме ви я като план за бъдещето на България. Защото знаем какво трябва да направим. Можем да го направим. Защото искаме правова държава, в която всички са равни пред закона, а не богатите по-равни от бедните. Искаме справедливост за извършени престъпления. Искаме социална държава. Искаме да имаме български народ и да не изчезне в демографската катастрофа. Достойни заплати и пенсии. Този народ да е здрав. Да диша чист въздух, да яде чиста храна и да ходи по българската земя, която да ни храни. Това е нашият план за България. И най-вече – да се преборим с бедността и нищетата”, е заявила лидерът на БСП.
Във време на омраза и раздяла, на агресия, на време, в което политиците използват принципа “разделяй и владей”, за да останат власт, ние се обединихме в новото голямо ляво обединение, вече от 18 партии. Нека заедно, още по-силни, зад общ идеал и кауза, да вървим към победата”, е казала в словото си Корнелия Нинова.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *