Партньор на Проватон
 Мустафа Карадайъ: Заедността е кодът на ДПС

Мустафа Карадайъ: Заедността е кодът на ДПС

Сподели в

Председателят на ДПС се срещна с членове и симпатизанти на ДПС В Хасково. Карадайъ призова  събралите се да гласуват с №7 в подкрепа на Сезгин Мехмед и втория в листата Мюмюн Мюмюн. „Нужен е рестарт на държавността, за да може държавните органи и институции да функционират в услуга на хората и на бизнеса, съгласно Конституцията и законите на страната.“

Лидерът на Движението отново препотвърди, че ДПС е с много здрава основа на ценности и принципи. „Ние от самото си създаване имаме ясна основа, ясни ценностна база – единство в многообразието, заедността  и любовта като философия за правене на политика. За да можем 30 години по-късно и в България, и в Европа, и на Балканите да оценяваме един значим политически продукт, наречен Български етнически модел, чиито архитект е нашият почетен председател д-р Ахмед Доган. Философията на заедността е всички различни да бъдем заедно, но без някой да налага своята идентичност на другия, бидейки заедно всеки да отстоява своята идентичност и да градим общото ни бъдеще. Това е кодът за правене на политика и ДПС.“ добави Карадайъ.

Лидерът на Движението бе категоричен, че „През месец април българските граждани, поискаха промяната, а ние дадохме старт на рестарта, то сега с №7 ще гласуваме за стабилност, сигурност и предвидимост в българската политика за да има инвестиции, ускорено икономическо развитие и то на база на приоритетите на ДПС.“

Вицепрезидентът на АЛДЕ партия  Илхан Кючюк заяви , че „ДПС е високо ценена заради последователната си политика и ценностно  си отстояване на основни принципи в  ЕС. Това в Европа се уважава, но  защо не и  България!.. И  отговорът е, защото сме силна политическа организация, която отстоява на всички политически бури, политическа сила с огромен потенциал“ бе категоричен Кючюк.

По рано през деня председателят на ДПС, президентът на европейските либерали Илхан Кючюк, президентът на Европейската либерална младеж Антоанета Асенова  и кандидатите за народни представители за област Хасково проведоха срещи с жители на Стамболово и Харманли.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *