Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 28 юни – 4 юли

Любовен хороскоп за 28 юни – 4 юли

Сподели в

Първите дни на новия месец определено няма да са лесни в любовта. Марс е планетата, която управлява действията, либидото и цялостната енергия, а тази седмица може да доведе до блокажи. В допълнение Уран и Сатурн също ще изострят обстановката. Повече за вашата зодия, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Вашата управляваща планета – Марс, се движи през романтичния ви сектор. Въпреки че това обикновено е добра новина, сега е възможно да създаде дискомфорт в любовта. Марс ще се противопостави на Сатурн, създавайки сексуално разочарование. Възможно е да бъдете отхвърлени или връзката ви да е блокирана по някакъв начин. Тъй като не получавате желаното в любовта, емоциите ви може да надделеят.

Телец

Телците трябва да внимават, защото близките им може да се окажат сериозна пречка за любовния им живот. Може би те не одобряват връзката ви, половинката ви и вие ще останете с усещането, че не сте получавали желаното в тази връзка. Без значение дали тяхното мнение наистина може да ви е от полза или пък не, само вие знаете истината за партньора си и взаимоотношенията ви. Необвързаните представители на зодията няма да скучаят, но е малко вероятно да започнат нова връзка.

Близнаци

Колкото и да ви се иска да споделяте, бъдете внимателни в първите дни на юли. Силното чувство на несигурност може да ви накара да мислите, че изразяването на себе си ще доведе само до отхвърляне, критика или липса на разбиране. Това ще повиши напрежението ви и е възможно да кажете нещо на половинката си, което не е трябвало да казвате. Без значение дали сте във връзка или не, не се занимавайте с клюки и излишни споделяния, само защото на този етап сте разочаровани от любовта. Издигнете се над драмата!

Рак

За Раците любовта също може да донесе напрежение. Вероятно се чувствате гневни относно това как сте оценени или в момента се оценявате в любовната ви връзка. Обвързаните може да имат финансови разочарования. Ако има въпроси, които трябва да бъдат обсъдени, не го отлагайте. Тези от вас, които нямат сериозна връзка, но все пак излизат някого, също може да се разочароват от този човек.

Лъв

Понастоящем Сатурн се движи през вашия партньорски сектор, а що се отнася до любовта, вие сте звездата. Въпреки това е възможно да се уплашите, когато става въпрос за връзка, и в крайна сметка да се ядосате на себе си, че сте я блокирали. Възможно е също така да сте във връзка, за която смятате, че ви пречи да постигнете целите си. Емоционалните блокажи могат да доведат до негативни действия, затова бъдете внимателни.

Дева

Някои от вас, които изпитват емоции към определена личност, може да останат разочаровани, ако се окаже, че този човек не може да сподели емоциите ви. Най-доброто за себе си, което може да направите е да „пуснете“ тази личност, защото точният за вас партньор няма да ви подмине. Обвързаните Деви може да нямат особено желание за интимност. Помислете защо е така и не се стресирайте излишно. Все пак не забравяйте за романтиката.

Везни

Необвързаните Везни може да бъдат привлечени от човек в близкото им обкръжение и има вероятност емоциите им да бъдат споделени. Тези от вас, които обаче си имат сериозна половинка, може да се сблъскат с ревността. Помислете дали обръщате достатъчно внимание на любимия човек или той се чувства пренебрегнат. Поговорете и споделете и вашите нужди извън връзката ви относно социалните ви контакти.

Скорпион

Трудна любовна седмица за някои от представители на зодията. Ако сте във връзка, работните ви ангажименти може да отнемат от времето ви с любимия човек. Възможно е и да имате нови цели или предложения, които половинката ви да не подкрепя. Необвързаните също ще оставят на заден план любовта, стремейки се да напреднат в работата. Това важи особено за онези от вас, които знаят, че трябва да положат определени усилия във взаимоотношенията с определен човек.

Стрелец

Напрежение е възможно и в любовния живот на Стрелците. Някои от вас може да осъзнаят, че половинката им споделя вярванията им, убежденията им. Мненията ви очевидно се разминават по важни за вас тези и това ви напряга. Важно е да не стигате до драми и скандали, защото така няма да бъдете чути, а точно обратното. Ако е възможно се фокусирайте върху положителните неща във взаимоотношенията ви. Необвързаните имат добра предпоставка за флирт и забавления.

Козирог

Марс се движи през вашия 8-ми дом на съвместните финанси и интимността, създавайки едновременно мотивация, но и някои сложности в тези области от живота ви. Възможно е да изпитате силно чувство на неудовлетвореност от това, че вашите нужди не са задоволени – сексуални, финансови. Това може да се дължи на половинката ви, която не допринася за комфорта ви или пък към настоящия момент да нямате човек до себе си, който да ви ги осигури. Все пак бъдете внимателни с думите и действията си.

Водолей

Марс се движи през вашия партньорски сектор, създавайки прилив на енергия и мотивация тази седмица, що се отнася до любовта и връзките. Въпреки тази хубава вибрация, конфликти не са изключени. Марс се противопоставя на Сатурн, който в момента е във вашия знак. Възможно е да искате да забавите нещата, докато партньорът ви предпочита да се движи бързо. Необвързаните Водолеи може да осъзнаят, че страховете им блокират възможностите им в любовта. Помислете какво може да се промени в тази посока.

Риби

Марс, Уран и Сатурн ще доведат до хаос и разочарования в любовта. Помислете добре върху любовния си живот, енергията, която отдавате и това какво получавате. Случващото се в любовта ви издига нагоре или пък ви действа демотивиращо?Ако знаете отговорите на въпросите, които си задавате, значи е време да промените някои неща.

: https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *