Партньор на Проватон
 10 признака, че той ви използва във връзката

10 признака, че той ви използва във връзката

Сподели в

Толкова много неща могат да се объркат в любовта, че човек понякога трудно разпознава знаците, че нещо не е наред. Възможно ли е партньорът ви да ви използва, а да не ви обича? Разбира се, че е възможно и за съжаление не е рядко явление. Но ако познавате добре признаците на това поведение ще ви е по-лесно да осъзнаете положението си бързо и да предприемете действия.

Измамници и манипулатори съществуват под път и над път. Те са изкусни лъжци и майстори на заблудата. Могат да ви накарат да правите нещата, които поискат и много често жертвата не се усеща навреме.

Милите думи, признанията и обясненията в любов са само част от стратегиите на манипулаторите, с които държат „любимите“ си в плен, за да ги използват.

Кои са признаците, че и вие сте попаднали в капана на партньора ви, който ви използва?

1. Той показва липса на интерес. Не се страхува да демонстрира апатия към вас, като го прави по начин, който да ви вмени вина.

2. Изведнъж е изключително внимателен, много нежен и мил с вас. Това показва, че е гузен или че се опитва да прикрие нещо, което е извършил или има намерение да извърши.

3. Има изключително високи очаквания от вас. Критикува ви, когато не оправдаете тези очаквания и иска от вас да сте перфектни, за да си заслужите мястото на негова половинка.

4. Чувствате се неестествено и напрегнато в много от моментите, прекарани заедно.

5. Той прекрачва границите ви и не ги уважава.

6. Връзката ви се усеща като повече едностранна, отколкото взаимна. Постоянно имате усещането, че вие давате повече, а не получавате достатъчно, за да сте щастливи.

7. Кара ви да се чувствате сякаш сте длъжници на партньора си.

8. Недоволства, създава ви усещане за непълноценност. Кара ви постоянно да искате да му се доказвате, да покажете, че си заслужавате и че сте интересна личност.

9. Връзката никога не прогресира. Това е явен признак, че ви използва и няма сериозни намерения за бъдещето с вас.

10. Става отбранителен, когато се стигне до спор или поискате някакво обяснение за нещо. Проблемите между вас никога не стигат до решение.

: https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *