Партньор на Проватон
 5 зодии, които не се събират отново с бившите си

5 зодии, които не се събират отново с бившите си

Сподели в

В любовта и връзките всички сме различни. Когато се намеси и астрологията, нещата определено стават интересни. Везните например биха могли да прекарат цял ден в претегляне на плюсовете и минусите и да дадат втори шанс на бившата си половинка. Телците също биха се върнали назад в името на любовта. Но има 5 зодии, чиито представители не се връщат към миналото. Вижте кои са.

Козирог

Ако не друго, то родените под знака на Козирога са абсолютно непоколебими в това да не се върнат към миналото. За тях това е просто загуба на време, емоции и енергия. Като земен знак, Козирогът е заземен, което означава, че няма риск от нестабилност. Независимо че бивш партньор се опитва да се върне в живота му, Козирогът не вижда възможност да опитат отново.

Овен

Овните се влюбват трудно и трудно създават дълбоки емоционални връзки. Въпреки това, Овенът би създал семейство с дългогодишен партньор, когото е опознал добре, изпитва някаква обич към него. В любовта той си гледа интересите. Дори и да е имал невероятен секс с бивш партньор, малко вероятно е това да го накара отново да опитат да имат връзка. Овенът нерядко търси измежду няколко потенциални партньора най-доброто за себе си.

Лъв

В зодиака може би няма друг представител, който се отличава с егото на Лъва. Няма значение защо сте се разделили с него, вие сте наранили егото му. Всъщност, родените под тази зодия са изключително чувствителни. Да се разделиш с тях, означава да предадеш доверието им и след като го направиш, много трудно можеш да поправиш щетите. Лъвът трудно дава втори шанс, а ако той ви е напуснал, малко вероятно е отново да иска да се съберете. По-скоро ще си търси нова половинка.

Дева

За Девите да преследват бившите си е нелогично. Както знаем, това е знак, който е изключително критичен. В същото време са доста прикрити по отношение на това какво изпитват към партньора си. Ако влизате във връзка с този представител на зодиака, не забравяйте още от самото начало да си изясните дали гледате в една посока. Девите са флиртаджии и трудно се връщат при бивши партньори, но дори и да го направят, може отново да не са моногамни.

Скорпион

Скорпионът не само няма да се върне при бившата си половинка, но и ще я обвини за раздялата. Не че той не осъзнава грешките си, но трудно ги признава. При Скорпионите може да има два вида поведение. Едните държат доста на връзката, а другите могат да са в дългосрочна връзка, но и да си флиртуват на воля. Той трудно показва своите емоции, особено в началото на връзката, а решили да сложи край, значи наистина край.

Снимки: iStock

https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *