Партньор на Проватон
 Генадий Атанасов е ПЪЛЕН АУТ

Генадий Атанасов е ПЪЛЕН АУТ

Сподели в

Генадий Атанасов не само, че е АУТ от общински съвет Варна, но и може да стане клиент на Прокуратурата, сподели за нас отлично запознат свидетел на събитията в Голямата сграда

Вчера Ви запознахме, че Община Варна е подложена на тотална и масирана проверка на служители на НАП, АДФИ и МВР.

Експерти по антикорупция казват, че това е стратегията на Служебния кабинет – влизат по един сигнал, а проверяват още десет, като междувременно намират разочаровани служители, които да станат свидетели. Стартират Преписки с наблюдаващи Прокурори и след омаломощаването на Гешев след 20-ти юли следват повдигане на изпипани обвинения плюс задържания под стража.

И обществото явно одобрява това!

Вярно е, че следовите кучета са се спрели пред кабинета на зам. председателя на Общинския съвет Генадий Атанасов, който си е известен в ъндърграунда на Варна и особено на квартал Владиславово с дейността си на наркоразпространител, заедно с неговите послушни „работници“ – Румен Анри Широков и Мишо Арменеца.

Та според наш отлично информиран източник кучетата не само, че са „маркирали“  кабинета му в Общината, но и са „посочили“ с лаене и с драскане местата в кабинета, където Генадий Атанасов е употребявал „белото вещество“.

Според хора от неговото обкръжение Генадий толкова се е самозабравил напоследък, че се държал гадно със всеки, дори и с менторите си.

Бил постоянно раздразнен към всички.

Говорел колко бил ГОЛЯМ вече.

Че той раздавал новите „порции“ в съвета. Толкова бил ГОЛЯМ, че сам се хвалел, че си позволявал да „шмърка“ необезпокояван в кабинета си и никой нищо не можел да му каже !?!

Толкова ГОЛЯМ бил станал, че на следващите местни избори ТОЙ щял да определя кой да е кмета на Варна !?!

Преди време ВИ казахме – много е лошо да дадеш на прост човек власт!

Просто ще се изненадаш докъде може да стигне!

Но вече е късно за ОСТАВКА!

Искаме АРЕСТ И ОБВИНЕНИЯ!

P.S. Междудругото разбрахме, че всичките му хора от политиката и от МВР*, които му опъваха „чадър“ през всичките тези години са се отдръпнали от псевдо-патриота-хамелеон. 

Анализ на ПРОВАТОН

Колаж на ПРОВАТОН от филма SCARFACE

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *