Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 14 – 20 юни

Любовен хороскоп за 14 – 20 юни

Сподели в

Уран и Сатурн ще доведат до големи промени в любовта. Ще се разделяме с остарели модели на мислене по отношение на любовта. Ще търсим вътрешния диалог. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Напоследък родените под знака на зодия Овен се научиха да слушат интуицията си, когато става въпрос за любовта. Някои от вас може би са разбрали, че са попаднали в ситуация на измамно поведение и лъжи. Седмицата ще ви даде възможността да се обърнете навътре към себе си и да излекувате душата и сърцето си. Ако се намирате в сериозна връзка, ще се нуждаете от дълбоки разговори с любимия човек. Не забравяйте за романтиката и интимността.

Телец

Уран е във вашия знак и ви предоставя големи възможности за промяна. Сега имате възможността да излезете от коловозите, а в любовта вече не искате да получавате по-малко, отколкото заслужавате. Радикалният подход за утвърждаване на вашата стойност може да доведе до големи положителни промени, що се отнася до партньорствата. Сатурн, планетата на структурата, се среща с Уран. Нараства вероятността за вътрешен конфликт между поддържането на нещата такива, каквито са, в сравнение с придвижването напред с цялостно преобразяване на живота. Някои Телци ще сложат край на връзката си, докато други ще я задълбочат и ще се чувстват щастливи.

Близнаци

Раздвижване в любовния живот на Близнаците, които ако доскоро са били отдадени на рутината, сега имат желанието да въведат редица промени. Нов подход към любовта, социални контакти, интересни запознанства. Някой може да се опита да ви засрами, да ви накара да се почувствате неудобно. Не го позволявайте, само вие знаете какво заслужавате в любовта. Ако вече се намирате във връзка, планетите ви позволяват да въведете разнообразие и да се чувствате необикновено в компанията на любимия човек.

Рак

В любовния ви живот може да се намесят ваши приятели, опитвайки се да ви измъкнат от самоограничаващите ви вярвания относно интимността и връзките. Някои представители на зодията може да са попаднали в нездравословна връзка, която може да ги е поставила във финансова зависимост или пък силна емоционална привързаност. Ако сте необвързани, флиртове няма да ви липсват, но за съжаление е малко вероятно те да ви се случат с хора, които са подходящи за сериозна връзка.

Лъв

Някои от обвързаните Лъвове може да се разочароват от любимия човек, който може да не им окаже своята подкрепа по отношение на кариерата, а дори да ги критикува. От друга страна, ако не сте в сериозна връзка, настоящата романтична ситуация може да се окаже напълно объркана. Бъдете внимателни без значение дали сте обвързани или не, добре е да се избягват сериозните конфликтни ситуации.

Дева

Очаква ви мощна седмица по отношение на любовта, Деви. Юпитер преминава през сектора на партньорствата, като ви предоставя възможности за израстване в любовта. Обвързаните представители на зодията може да задълбочат духовното във връзката, романтиката. Необвързаните отново ще повярват в любовта, ще се отворят за нов партньор, а романтичните възможности тепърва ви очакват. Време е да спрете да мечтаете за любов и да започнете да правите нещо по въпроса.

Везни

Сатурн, който в момента е във вашия 5-ти дом на любовните отношения, ви кани да преоткриете романтиката, както и да се пробудите, да се вгледате дълбоко в себе си, създавайки солидни лични стандарти за истинска любовна връзка. Тези Везни, които имат партньор до себе си, трябва да се подготвят за някои промени, които обаче ще донесат позитиви за връзката им.

Скорпион

Уран със сигурност е донесъл доста промени в любовния ви живот. Обвързаните Скорпиони може да преминат през някои раздори с любимия човек, да им тежат задълженията на връзката и в крайна сметка да имат нужда от малко почивка. Дори и да не сте в брак или с деца, романтичните проблеми пак могат да ви засегнат. Роднини може да имат очаквания относно вашия любовен живот и ще ви се наложи да отстоявате желанията си.

Стрелец

Някои от вас може би имат нужда от промяна, защото рутината ги е уморила и повече няма да толерирате това еднообразие. Организирайте си някакви приятни занимания с партньора, споделете как се чувствате и намерете общо решение за въвеждане на положителните промени. Ако сте самотни, мисленето ви за любовта и връзките може да се промени и това да доведе до раздвижване.

Козирог

С непредсказуемия Уран, който се движи през любовния ви сектор, вашата мантра за романтика е „очаквайте неочакваното!“. Пред тази планета ще се изправи Сатурн, което може да доведе до безразсъдно поведение или необмислени решения, които може би сте взели наскоро по отношение на любовта. Затова, Козирози, без значение дали сте обвързани или не, внимавайте, защото решенията ви могат да доведат до разочарование както за вас, така и за другите.

Водолей

Има моменти, в които нещата трябва да останат такива, каквито са и моменти, в които е време нещата да се раздвижат. Вашето предизвикателство в любовта е да приемете, че може да се наложи да напуснете зоната си на комфорт, за да намерите романтичната стабилност, която търсите. Бъдете внимателни, защото основите, които сте градили може да бъдат разклатени от Уран и Сатурн. Бъдете внимателни, не забравяйте за романтиката и добрата комуникация във връзката.

Риби

Управляващата ви планета – Юпитер, ще заеме ретроградна позиция тази седмица във вашия знак. Тази енергия ви приканва да слушате интуицията си. Може би има неща, които ви е трудно да приемете. Юпитер ще ви помогне да смекчите егото си, за да приемете истината за всяка ситуация и какво означава това за бъдещето ви, без значение как се чувствате в момента. Дори трудностите в крайна сметка ще доведат до добър край за вас.

: https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *