Партньор на Проватон
 10 грешки, които зодия Везни прави в любовта и връзките

10 грешки, които зодия Везни прави в любовта и връзките

Сподели в

Везните са въздушен знак и като такъв в природата им е да флиртуват. Флиртът е част от романтичните преживявания с тази зодия. Те флиртуват не само когато искат да привлекат нечие внимание, а през цялото време във връзките си. Това прави отношенията с тях винаги атрактивни и забавни.

Ако се срещате с човек от зодия Везни, вероятно знаете, че те са социални личности, които обичат да са край хора, да общуват, да се забавляват. Везните, като всички въздушни знаци, изграждат силни психологически и емоционални връзки с партньорите си. Те са очарователни и модерни хора с нестандартно мислене. Те са знак, белязан от партньорството, което кара връзките им да процъфтяват. Родени са за романтика. Честни и дипломатични, Везните никога не биха наранили нарочно половинката си.

Но като всяка зодия, така и Везните допускат грешки в любовта и връзките. Ето какви са те.

1. Казват „да“, но имат предвид „не“.

Везните често изпращат смесени сигнали на партньорите си. Те са колебливи по природа. Неслучайно знакът им е везна (кантар), който непрекъснато се клатушка ту на една страна, ту на друга. Обикновено се опитват да избегнат разногласията с партньора си или се правят, че такива не съществуват. Затова и отговорите им са уклончиви и некатегорични. Често партньорът на Везните не знае какво е истинското им мнение, защото те самите не са убедени.

2. Купуват си любов и привързаност.

Везните се управляват от Венера, планетата на афинитета към материалното. Тя кара Везните да проявяват романтичните си жестове в подаръци и скъпи глезотии, декадентски изкушения. Везните смятат, че обгрижването на любимия човек с възможно най-скъпите неща ще им осигури любов и отдаденост, но невинаги това е достатъчно.

3. Премислят нещата прекалено.

Везните никога не са напълно сигурни в решенията си. Трудно взимат страна, трудно проявяват категоричност. Вечно имат нужда от време да помислят. Това колебание във всичко кара партньорите им да изпитват несигурност в чувствата на Везните. Тази зодия премисля всичко по няколко пъти, защото се страхува от провали и от грешни избори, а това забавя прогреса им.

4. Предпочитат никога да не са необвързани.

Везните предпочитат да са винаги във връзка. Това ги кара да стоят във връзки, които са токсични за тях или не им носят щастие, но го правят само за да не са сами. Страхът от самотата и неспособността да се справят с нея кара Везните да търпят отношения, в които не се чувстват добре.

5. Подхождат повърхностно към срещите.

Въпреки че премислят всичко по сто пъти, Везните все пак проявяват повърхностно отношение към срещите и партньорите си, поне в началото. Те отдават прекалено голямо значение на външността и други атрактивни атрибути, когато избират партньор. Често това е и в основата на грешките, които допускат, защото след като опознаят човека разбират, че са насочили любовната си енергия на грешното място.

6. Флиртуват прекалено много.

Везните са флиртаджии. Правят го непрекъснато, дори когато са във връзка. Това кара половинките им да ревнуват до полуда, което поражда поводи за конфликти. Въпреки че Везните рядко имат истински намерения да изневерят, те не спират да флиртуват за спорта и за да повишат самочувствието си.

7. Остават във връзки, които нямат перспектива.

Вместо да се впуснат в конфликт и да рискуват да останат сами, Везните предпочитат да останат във връзки, които не ги удовлетворяват, докато не намерят нещо по-добро. Лошото е, че реално това не ги прави щастливи, дори напротив. Въпреки това те повтарят тази една и съща грешка през целия си живот. Освен това не обичат да причиняват болка на партньорите си, затова предпочитат да не се конфронтират с тях.

8. Не спазват думата си.

Везните искат винаги да изглеждат добре в очите на любимия си човек. Това ги кара постоянно да раздават обещания, които на момента звучат прекрасно и обещаващо, но често не ги спазват. Везните имат и лошия навик бързо да се съгласяват с това, което иска партньорът им от тях, а след това да премислят решението си и просто да не спазят думата и обещанието си.

9. Идеализират прекалено партньорите си.

Като истински въздушен знак, Везните идеализират партньорите си, летейки в облаците. Те се губят в мислите си за любимите си хора и в повечето случаи им придават романтична окраска, правят ги такива, каквито им се иска да бъдат, а не ги приемат реално каквито са. Този навик им пречи да виждат червените флагове, особено във фазата на медения месец.

10. Оставят винаги партньорите им да взимат решенията.

Друга честа грешка, която повечето Везни правят, е да оставят половинките си да взимат всички решения вместо тях. Колебливата им природа ги кара да отделят твърде много време в обмисляне на стъпките, които трябва да направят. Затова предпочитат да оставят важните, а и не толкова важни решения на своите партньори. Това е нездравословна практика за самите Везни, тъй като често ги поставя в неизгодни за тях ситуации. Освен това кара и партньорите им да ги уважават по-малко.

: https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *