Партньор на Проватон
 Интервю на Борислав Гуцанов провокира наематели на “Дом Младост”. Стартира мощна анти-БСП кампания във Варна?! (документ)

Интервю на Борислав Гуцанов провокира наематели на “Дом Младост”. Стартира мощна анти-БСП кампания във Варна?! (документ)

Сподели в

Преди броени дни лидерът на БСП – Варна Борислав Гуцанов коментира ситуацията около “Дом Младост”, като обясни, че коренът на проблема е в приватизацията. “Тя не беше ли по време на десните управления около Иван Костов, чиито привърженици сега с най-големите плакати защитават тази кауза?”, попита риторично Гуцанов. Той подчерта, че гражданите протестират с пълно право за запазването на Дом Младост и добави, че активисти на БСП също участват в започналите протести.

Коментарът на Борислав Гуцанов в интервюто му за “Радио Варна” провокира наемателите на “Дом Младост” да напишат писмо до централата на БСП-Варна, в което заявяват, че не са му делегирали парвомощия да говори от тяхно име.

“Договорните ни отношения като наематели в комплекса не са и няма да бъдат преустановени. Не желаем да използвате “Дом Младост” и нас като трибуна за предизборната си кампания”, заявяват те в писмото.

Източници от различни предизборни щабове коментираха, че стартират мощна анти-БСП кампания заради “скритата” позиция на Борислав Гуцанов като водач на листата.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *