Партньор на Проватон
 Анжелика Дончева, наемател в Дом Младост: Явно във Варна си имаме ГОСПОДИН ЛЪЖА! Бъдещия собственик ни увери,че всички досега действащи договори с наемателите ще бъдат подновени

Анжелика Дончева, наемател в Дом Младост: Явно във Варна си имаме ГОСПОДИН ЛЪЖА! Бъдещия собственик ни увери,че всички досега действащи договори с наемателите ще бъдат подновени

Сподели в

С оглед назрялото напрежение, около бъдещия статут на емблематичния за град Варна – Дом Младост, потърсихме гледната точка на един от наемателите, а именно – Анжелика Дончева, наемател на Снек-бар, на територията на Дом Младост.

ПРОВАТОН: Г-жо Дончева, каква е ситуацията около Дом Младост в момента, вървят слухове в медийното пространство, за закриване на Дом Младост и за прекратяване на договорите на наемателите?

А. Дончева: Наемателите имахме среща с представители на бъдещият собственик. Получихме уверение, че след финализиране на сделката за покупко-продажбата, всички досега действащи договори с наематели ще бъдат подновени, респективно – дейността на съоръжението ще продължи, независимо от трансформацията в собствеността. 

ПРОВАТОН: Г-жо Дончева, на какво отдавате в такъв случай създалото се напрежение?

А. Дончева: Отдавам го на щенията на определен местен политик да трупа предизборен рейтинг, на гърба на страховете на безброй хора, които ползват басейните на Дом Младост за тях и най-вече за техните деца. 

ПРОВАТОН: Г-жо Дончева, кого визирате под “местен политик”?

А. Дончева: За никой не е тайна, че това е политическа акция на БСП-Варна, начело с Борислав Гуцанов, без въобще да е запознат с фактическата ситуация. Всички варненци знаят, че политиката е параван за него. Говори се, че е свързан със строящият се мастодонт К 55 в кв. Чайка, с ресторант на Южен плаж – Варна Ролбата и ред други обекти във Варна, които са под “горещата връзка” на този “политик” – бизнесмен. И всички знаят, че въпросния Гуцанов не изпуска момент да се намеси в някой скандал, особено пък в предизборна кампания, както сега. Естествено, за да натрупа девидент на гърба на хората. Но това е много грозно!

ПРОВАТОН: Г-жо Дончева, какво е Вашето мнение, на какво се дължат действията по дезинформация на г-н Гуцанов?

А. Дончева: Определено е преследване на политическа изгода. Лъжливата му активност преди избори, не трябва да се базира на лъжи, засягащи толкова много хора, работещи и посещаващи Дом Младост. Не помня кой, но някой беше ИМЕНУВАЛ г-жа Корнелия Нинова, като ГОСПОЖА Лъжа. Явно във Варна си имаме ГОСПОДИН Лъжа. Лика-прилика са си. 

ПРОВАТОН: Г-жо Дончева, какво си пожелавате занапред?

А. Дончева: След тежките месеци на изолация, си пожелавам здраве, подходящи условия за работа, пожелавам си хората да не ги е страх от инсинуации, манипулации и машинации на местни политически велможи. 

ПРОВАТОН: Г-жо Дончева, благодаря Ви за интервюто и за искрено изразената позиция!

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *