Партньор на Проватон
 БСП ще открие кампанията си на 12 юни

БСП ще открие кампанията си на 12 юни

Сподели в
БСП ще открие кампанията си на 12 юни

 

„БСП за БЪЛГАРИЯ” ще открие предизборната си кампания на 12 юни от 11.00 ч. пред Народния театър „Иван Вазов” в София. На откриването ще присъстват всички кандидати за народни представители от голямата лява коалиция в цялата страна.

 

Всички листи на „БСП за БЪЛГАРИЯ” в страната са получили регистрация в РИК.

Средната възраст на листите на „БСП за БЪЛГАРИЯ” в 31-те МИР-а в цялата страна е 47 години. Най-младите листи на коалицията са в Плевен със средна възраст 38 г., в Перник – 39 г., Габрово – 40 г., Силистра – 41 г., Кюстендил и София-област със средна възраст по 42 г. Най-младият водач на листа на „БСП за БЪЛГАРИЯ” е Петя Михалевска в Смолян.

В листите са включени доказани специалисти в сферите на здравеопазването, икономиката, образованието, финансите, голям брой юристи и експерти от различни области на обществения живот.

Средната стойност на представителство на жени в листите на „БСП за БЪЛГАРИЯ” в страната е над 30 %. Най-голямо присъствие нежният пол има в листите на коалицията във Велико Търново и Смолян (по 63 %), следвани от Кърджали (50 %), Кюстендил (50 %), Разград (50 %) и Русе (47 %).

БСП ще закрие кампанията си на 3 юли 2021г. (събота) на „Историческа поляна“ под връх Бузлуджа.

 

Вигенин: Вярвам, че ще постигнем много по-добър резултат и имаме всички шансове той да е първи на тези избори

„Четири е числото на стабилността. Това е знак, че нашите послания за промяна, но съчетана със сигурност и стабилност за хората, грижа за всеки един от тях, се подкрепят и от числото, което получихме днес. За нас не са толкова важни числата в бюлетинит, важно е нашите послания да стигнат до хората, те да ни подкрепят в това, което имаме намерение да направим. Вярвам, че ще постигнем много по-добър резултат и имаме всички шансове той да е първи на тези избори.“ Това заяви председателят на Предизборния щаб на БСП и водач на листата на „БСП за България“ в Ямбол Кристиан Вигенин след изтеглянето на номера, с който коалицията ще се яви на парламентарните избори.

БИГ 5

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *