Партньор на Проватон
 3 зодии, които могат да са сродни души на Близнаците

3 зодии, които могат да са сродни души на Близнаците

Сподели в

Близнаците са зодия, която е изключително динамична, понякога дори непостоянна. Те смятат, че имат повече от една сродна душа и не спират да търсят останалите в живота си. Защо да се ограничават само до една сродна душа, когато могат да имат много. Но въпреки това, както всяка друга зодия, така и Близнаците могат да се влюбят до полуда. Според сайта bustle.com, Близнаците имат предопределени три зодии, които биха могли да им бъдат с родни души.

Въпреки че не е гаранция за успех в любовта, връзката със зодиакален знак, съвместим с вашия, е една рецепта за успех и щастие. Хармоничната връзка зависи до голяма степен от това дали ще откриете сродната си душа или не. Ако сте зодия Близнаци, вероятно ще ви е интересно да разберете с кои зодии бихте могли да имате силна и здрава връзка. Непостоянството ви може да ви накара днес да харесвате едно, утре да обичате друго, но когато се отнася до любовта, има някои зодии, с които можете да изградите по-силна и истинска връзка.

Близнаците са въздушен знак, което ги прави толкова променливи и непредсказуеми. Обикновено са много социални и общителни. Обичат разговорите, обичат да правят и научават нови неща, да се срещат с нови хора и да трупат приятелства. Близнаците обаче изпитват трудности в задържането на едно място и съответно в една връзка именно по тези причини. В дългосрочен план връзката с един човек и монотонността в отношенията изтощава Близнаците и ги кара да продължават напред. Би било предизвикателство за мнозина да се справят с непостоянния им характер.

Все пак има зодии, които биха могли да са сродни души на Близнаците. Ето кои са те.

Лъв

Лъвът е силно изразен огнен знак. Той е стабилен, обаятелен, интересен и изключително чаровен. Мигновено Близнаците са привлечени от такива персони. Въздухът е царството на ума, а огънят е царството на духа, казва астролог Джесика Дангио в интервю за Bustle. И двата знака, според нея, са в добро творческо сдвояване. Любопитството на единия и артистичният дух на другия правят сътрудничеството между тези две зодии много хармонично и наистина забележително.

И двете зодии са много социални и със сигурност имат широк кръг от приятели. Така никога не им е скучно и винаги намират нови ситуации, в които да се опознаят и видят в различна светлина. Партита, събирания, Близнаците и Лъвовете живеят за тези мигове, в които да събират погледите на другите към себе си и да галят егото си.

Връзката между Близнаци и Лъв е хармонична и в леглото. Тези две зодии си пасват идеално в сексуален план. И двете зодии гледат еднакво независимо на секса. Имат много енергия за нови неща и са изключително любопитни. И двете зодии не изпитват проблем да споделят какво ново искат да опитат или от какво имат нужда в леглото. Това прави сексуалният живот на Близнаците и Лъвовете като двойка изключително интересен и свеж.

Стрелец

Близнаците и Стрелецът са противоположности, но както знаем, често именно противоположностите се привличат. Близнаците се управляват от трети дом в астрологията, който е в сферата на нисшия разум, докато Стрелците се управляват от девети дом – домът на висшия разум. Въпреки противоположността си, тези две зодии са истински сродни души. И двете зодии са много независими. Обичат да са винаги в движение, обичат да общуват и да търсят приключения.

И двата знака имат трудни характери, но пък лесно могат да се справят един с друг. Чувството им за хумор често съвпада, което им помага да приемат предизвикателствата в общуването по-леко. Умеят да се забавляват заедно. Никога не скучаят, когато са заедно.

В сексуален план Близнаците и Стрелецът си пасват страхотно. В спалнята има истински фойерверки между тях. Страстта ги грабва и не ги пуска през цялото време, докато са във връзка. Удоволствията са всичко, от което имат нужда и знаят как да ги получат и дадат. И двете зодии са настроени приключенски, което им дава порив за опитване на нови неща. Силното чувство за хумор, което и двата знака притежават, им дава стимул да разговарят за нещата, които харесват и обичат в леглото. Превръщат го в игра, която разпалва страстите.

Водолей

Близнаците и Водолеят са силно привлечени един от друг, защото имат много сходства. Интелектът, комуникацията, социализацията и общуването са присъщи и за двете зодии. И двата знака обичат да бъдат стимулирани от партньорите си, което ги кара да се чувстват погълнати един от друг. Водолеят умее да поддържа интереса на Близнаците както никоя друга зодия. И двете зодии имат нужда от особено силна интелектуална стимулация, когато се отнася до сексуално привличане. Умствената енергия на Близнаци и Водолей се сливат по един хармоничен и перфектен начин, правейки двете зодии истински сродни души.

Една от най-важните предпоставки, които правят Близнаци и Водолей такъв чудесен екип, е начинът, по който и двете зодии се справят с емоциите. Те са склонни да стават твърде емоционални, когато се стигне до конфликт, но и имат нужда да говорят за проблемите. Така изглаждането им е по-лесно и гладко, което обещава една щастлива връзка с прекрасни отношения.

Близнаците и Водолеите са известни с това, че държат много на партньорите си и ако намерят сродна душа, те я държат задълго до себе си. Те са от зодиите, които дават втори шанс и никога не затварят напълно вратата за общуване с половинките си. Надеждни партньори са, стига половинката им да оценява и разбира техните особености и различия.

: https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *