Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 7 – 13 юни

Любовен хороскоп за 7 – 13 юни

Сподели в

Слънчевото затъмнение в Близнаци, което ни очаква тази седмица, ще постави положително начало на комуникацията в любовта, но и на мисленето ни. Възможни са обаче и някои обърквания и заблуди, заради ретроградния Меркурий в Близнаци и намесващия се Нептун. Марс също влиза в играта на планетите. Какво да очакваме според зодията? Любовният хороскоп ще разкрие.

Овен

Вашата управляваща планета – Марс, е в движение тази седмица, премествайки се в знака на Лъв и това означава, че фокусът ви също ще се измести. Този транзит ще окаже влияние на вашия 5-ти дом на удоволствието и романтиката. Необвързаните Овни ще се чувстват позитивни, любовно настроени да флиртуват. Обвързаните представители на зодията ще се наслаждават един на друг по всички възможни начини. В спалнята няма да липсват игриви моменти.

Телец

Телци, когато промените начина, по който гледате на нещата, то и те се променят. Тази седмица ще прилагате тази философия по отношение на любовта. Позицията на Венера спрямо Уран ще ви покаже, че може би досегашното ви мислене е било погрешно. След като освободите мисълта си от минали събития и стари модели на мислене, пред вас ще се отварят нови и по-добри любовни пътища. Тези от вас, които се намират във връзка, могат да задълбочат комуникацията с любимия човек и да имат хубава седмица за любовта.

Близнаци

Слънчевото затъмнение във вашия знак тази седмица може да промени играта, наречена любов. Някои от вас може би живеят с фалшиви убеждения относно някои взаимоотношения. Ще бъдете готови да обърнете нова страница, а това ще премахне всички ограничения пред вас и ще можете да намерите онази връзка, която заслужавате. Обвързаните Близнаци, които имат дългогодишни връзки може да обърнат повече внимание на романтиката. Това ще ги зареди с хубави емоции.

Рак

Огненият Марс ви дава шанс да се възползвате по всякакъв начин от неговата страст и енергия. Ако на този етап флиртувате с някого, срещате се, внимавайте с вашата настоятелност. Раздвижете малко играта, като не преследвате само вие. Обвързаните Раци не бива да пестят емоции и ресурс в това да покажат емоции към любимия човек. Усилията им ще бъдат оценени. Позицията на Венера и Уран допълнително ще направи любовния ви живот вълнуващ.

Лъв

Лъвове, Марс преминава във вашия знак, под светлината на прожекторите, точно там където трябва да бъде. На другите ще им бъде трудно да игнорират вашата привлекателност. Ако сте необвързани, възможно е да получите не една покана за среща, ще флиртувате. Тези от вас, които си имат половинка ще се радват на чудесна любовна седмица.

Дева

Ключът към щастието в любовния ви живот тази седмица е просто да следвате събитията. Ако има любовно минало, погрешни вярвания, сега може да се освободите от тях. Щом това се случи, ще можете да оцените по-добре любовта, която вече имате и то по съвсем нов начин или да приветствате нова любов в живота си. Очаква ви раздвижване в любовта.

Везни

Любовта ще носи хубави емоции за тези от вас, които са във връзка. Това се случва благодарение на Марс, който ще окаже влияние върху вашия 11-и дом на приятелствата. Тези от вас, които нямат партньор до себе си, но търсят, също ще се забавляват в любовта. Може да се окаже, че ваши приятели ще ви срещнат с потенциално нова половинка. Но дори и да не се случи на всеки необвързан представител на зодията, Марс няма да ви остави да скучаете.

Скорпион

Слънчевото затъмнение тази седмица ще освети вашия 8-и дом на интимността, като ви дава възможност да обърнете страницата и да продължите напред в нова посока, свързана с тази област от живота ви. Това може да означава, че сте готови да положите усилия относно сближаването ви с определен човек, да се разкриете пред него. Обвързаните ги очаква страстна и романтична седмица.

Стрелец

Любовните въпроси може да са малко объркващи, особено след като слънчевото затъмнение ще окаже влияние върху вашия партньорски сектор. Възможно е да започнете нова връзка, а тя може да се окаже по-трудна от очакваното. Обвързаните може да изпитат силно разочарование в семейния си живот или житейска ситуация. За щастие, и двамата с любимия човек ще положите усилия да изгладите недоразуменията.

Козирог

Козирози, сърцето ви може да е любовно развълнувано тази седмица, благодарение на Венера, която оказва влияние върху вашия партньорски сектор и е в прекрасен ъгъл към Уран във вашия романтичен сектор. Ако сте отворени за любов могат да ви се случат удивителни неща. Планетите ви насърчават да оставите болезненото минало и да се отворите за нови емоции. Ако вече сте във връзка, романтиката ще радва вас и партньора ви.

Водолей

Слънчево затъмнение във вашия любовен сектор може силно да възпламени сърцето ви. За някои представители на зодията това може да е нова любов, която да доведе до някои обърквания. Нещо в тази любовна връзка може да повлияе на вашето самочувствие или да се усещате изтощени, тъй като в началото може да се наложи да давате повече, отколкото получавате. От вас зависи дали ще изберете да продължите напред в тази ситуация. За някои от обвързаните Водолеи, звездите може да донесат новина за бебе.

Риби

Ако сте необвързани, Венера ще отвори пред вас невероятни перспективи. Възможно е да поставите началото на нова връзка. Едно е сигурно – любовта ще ви носи хубави емоции. Обвързаните Риби може да вземат спонтанно решение заедно, което да доведе до вълнение във вашата любовна връзка. Очаква ви хубава седмица!

: https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *