Партньор на Проватон
 Божков остава без структура във Варна! Човек на Пеевски я поема!?!

Processed with MOLDIV

Божков остава без структура във Варна! Човек на Пеевски я поема!?!

Сподели в

Хора на Васил Божков започнаха да напускат партия „Българско лято“ след новината от САЩ за наложените санкции срещу Черепа, Делян Пеевски и още четири души.

Рестрикциите опразниха структурата на партията във Варна.

Един от „избягалите“ е Светлозар Николов – адвокат и неуспял кандидат за кмет на морския град. Вчера той оповести във Фейсбук профила си, че вече е независим.

„В гр. Варна инициативен комитет издигнал кандидатурата ми за независим кандидат за народен представител за изборите на 11 юли 2021 г.  от Варненски избирателен район събира подписи за регистрация в РИК Варна до 8.06.2021 г.

Варненци, които искат независим, мажоритарен и непартиен кандидат за народен представител могат да подкрепят кандидатурата ми с подписа си на площад Независимост, пред Козирката и Читалище просвета, кв. Аспарухово, всеки ден от 10 до 19 часа.“, пише той.

Другият, който развя белия байрак е Дойчин Ников. Отново в социалната мрежа той написа, че няма да участва в изборите, а ще се отдаде на научна дейност в Клъстер Черноморска Икономическа зона.  

Нали знаете приказката “да си купиш фабрика на 9-ти септември”. 

В пълна сила тя важи за небезизвестният Кристиян Богоев, който стана лидер на черепите във Варна само преди седмица, когато е поел ангажимента заедно с Генадий Атанасов, а днес отново се оказа без партия.

Оказа се обаче, че същия още от преди години се водил “човекът на Пеевски за Варна”, ни споделят запознати от средите.

Как човек свърван с Пеевски поема структурата на Божков във Варна е друг въпрос, но подобни засечки категорично ще попречат за повишаване на резултата в морската столица, коментират анализатори.

На снимкаta от ляво на дясно са Кристиян Богоев, Генадий Атанасов и Емил Ефтимов, които от миналата седмица са областен координатор, стратег и помагач с 2500 гласа (които ги няма) и опреративен играч (който чуваме, че е останал без приятели – запитайте се защо).

Другите нескопосани пишмян политици, които покрай Богоев са се видяли във властта са печално известния общински съветник – наркодилър Генадий Атанасов, който смени поне десет партии и смело продължава, и фалиралия зърнен бос Емил Ефтимов, който прави първите си пари благодарение на измамите с ДДС в зърното и веднага след като го премахнаха – фалира!

Любопитното при него е, че на изборите на 4-ти април се въртеше около “Има такъв народ” но са го изгонили точно заради тъмното му минало! 

Припомняме, че Министерството на финансите на САЩ наложи санкции на бизнесмена и бивш депутат Делян Пеевски, на хазартния бизнесмен Васил Божков и на заместник-председателя на Националното бюро за контрол на специалните разузнавателни средства Илко Желязков.

Мотивът за санкционирането на Пеевски, Божков и Желязков от американското финансово министерство е „тяхната значителна роля в корупцията в България“, а санкциите са наложени по американския закон „Магнитски“. Той е насочен срещу извършителите на тежки нарушения на човешките права и корупция в целия свят и предвижда блокиране на цялата собственост на нарушителите на територията на САЩ.

„В резултат от днешната мярка се блокира цялата собственост и право на собственост и други собственически права, които се намират в Съединените американски щати или са във владението или под контрола на граждани на САЩ и постоянно пребиваващи в САЩ“, пише в изявлението на финансовото министерство на САЩ.

Санкциите предвиждат също забрана за транзакции, пренос на стоки и услуги в полза на санкционираните, освен ако няма дадено от специална комисия изрично изключение.

Мерките, наложени от страна на Държавния департамент на САЩ срещу Делян Пеевски, Илко Желязков, Александър Манолев, Петър Харалампиев и Красимир Томов значат, че на тях и на най-близките членове на техните семейства е забранено да влизат в САЩ.

На главната снимка от ляво на дясно са Кристиян Богоев, Генадий Атанасов и Емил Ефтимов, които от миналата седмица са областен координатор, стратег и помагач с 2500 гласа (които ги няма) и опреративен играч (който чуваме, че е останал без приятели – запитайте се защо).

Основния текст е на tribune.bg и vestonosec.net

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *