Партньор на Проватон
 Генадий Атанасов – наркодилър и политик! Докога ще ги търпим? Ще има ли воля служебния кабинет да изчисти и такива като него?

Генадий Атанасов – наркодилър и политик! Докога ще ги търпим? Ще има ли воля служебния кабинет да изчисти и такива като него?

Сподели в

Успивач, измамник, наркоразпространител, съдружник с убиец, ЛЪЖЕЦ, склонявал момичета и снимал порно филми, а вече се е хвалел, че бил „изгърбил“ голяма строителна варненска фирма и … политик, който по презумция трябва да защитава интереса на варненнци

Наглостта, самозабравянето от властта, алчността, дребнавостта и чадъра, който има над псевдо патриота Генадий Атанасов явно все повече му действат налудничаво.

Казали са: дай власт на прост човек и му гледай сеира! А пък още по-прост с власт винаги се хвали. Закономерност!

Последната глупост, която Генадий Атанасов допуснал е да се похвали тук-там, позирайки като „ВИЖТЕ МЕ, АЗ ВЕЧЕ СЪМ ГОЛЯМАТА РАБОТА“, че бил „изгърбил“ голяма строителна варненска фирма.

Ще попитате как?

Както Ви запознахме още преди изборите на 4 април човека си ходил с 2500 гласа „под мишница“ и ги предлагал на няколко партии, включително и на ВМРО с цел да вземе пари от, „който му върже“ и да си ги „изгърби“.

Е, ВМРО не е успял да преметне, но пък разбрахме, че с двама висшестоящи от варненската администрация е ходил в голяма строителна варненска фирма и е спазарил 1400 гласа по 100 лв., като е взел 80% от стойността напред, т.е. около 100 хил. лв !!!

Но естествено след изборите му излязли около 300 гласа – най-вероятно само тези на младежкия волейболен национал Велин Стоянов.

След засичането голямата строителна варненска фирма го потърсила за “ресто”, но „голямата работа“ Генадий Атанасов не си вдигал телефона и даже в ъндерграунда на Варна се говорило, че се хвалел, че си ги е „изгърбил на харабията”.

Сега научихме, че за тези избори измамника Атанасов, не само, че не се е кротнал, ами явно опиянен от недосегаемостта си решил и този път да играе с няколко партии за повече “кинти”, като много се пазел все пак плана му да не излезе на яве.

Връзките му и подкрепата на ГЕРБ в общинския съвет са ясни и явни. Тях на този етап няма да ги коментираме.

Преди месец обаче Генадий Атанасов отново със своите 2500 гласа (които няма) е ходил заедно с Кристиян Богоев в София да предлага помощта си за партията на Васил Божков за предстоящите избори на 11 юли. Това, което сигурно не е проверил, е че Кристиян Богоев е човека на Пеевски за Варна. А съвсем скоро в свое интервю Божков заяви, че ще се разправя лично с Пеевски. Генадий явно се е явил неподготвен, но алчността му няма горна граница!

Успоредно отново тайно си предлагал същите 2500 гласа (които няма) за ВМРОчрез областния и председател Венцислав Сивов и авера му в схемите общинския съветник от Суворово Николай Роев, който на предните избори бе в листата за депутати на варненските войводи.

Но понеже влезе в общински съвет Варна през ПП СВОБОДА и е задължен, след като този път я регистрираха (припомняме, че за 4 април ПП СВОБОДА не можа да се регистрира вЦИК) във вторник в Шкорпиловци същия Генадий щял да реди листата за депутати на партията за Варна.

Там пък бил замислил друга схема.

Предложил на бисненсмени-балъци челни позиции, но ако извадят пари … и познайте – можел да им осигури 2500 !?! гласа за тях, като преференции.

Абе наистина си е голяма работа този Генадий Атанасов щом му се вързват и малки бизнесменчета и големи строителни варненски фирми. Че му се и разминава!

И все пак подочухме, че новият министър на МВР щял да действа като Антон Югов през 1944г. в правителството на Отечествения Фронт.

И друго нещо дочухме – от другата седмица „започвала веселбата“! Каквото и да означава това!

А сигналите срещу Генадий в Прокуратурата се увеличават. Престъпленията му също.

А явно ощетени и измамени хора и фирми също няма да липсват!

Дали е дошло време такива „политици“ да са си на мястото – в затвора!

Скоро ще видим.

От разочарован варненец гласувал за него

Само Истината

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *