Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 31 май – 6 юни

Любовен хороскоп за 31 май – 6 юни

Сподели в

Първата седмица на юни ще донесе вълнения в романтичните преживявания, въпреки че Меркурий ще затруднява комуникацията. Някои представители на зодиака ще почувстват истински любовта, докато други може да се заблудят. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

През тази седмица родените под знака на Овена ще се чувстват удовлетворени. Каквото и да се случи в любовния ви живот, вие ще успеете да преминете през него. Важно е обаче да внимавате с гнева. Не забравяйте, че Меркурий вече е ретрограден и комуникацията може да е малко изострена. Това важи за онези от вас, които са в сериозна връзка или сега започват нови взаимоотношения. Отдайте се на любимите занимания, за да редуцирате стреса.

Телец

Положителните емоции във вашия социален живот са твърде вероятни през тази седмица, благодарение на великолепната връзка между Венера и Юпитер. От друга страна в любовта може да не се чувствате толкова удовлетворени. Енергията през тези дни може да е объркваща, тъй като Меркурий, който владее вашия любовен сектор, се изправя срещу Нептун. Това може да затрудни комуникацията с любимия човек или с някого, когото харесвате и до някаква степен определен разговор да подкопае самочувствието ви. За необвързаните е малко вероятно да срещнат нов партньор.

Близнаци

Меркурий е ретрограден във вашия знак и е в неблагоприятна позиция с Нептун. Това може да доведе до редица обърквания, включително в любовта. Много е вероятно преценката ви да бъде замъглена, така че не вярвайте на нищо, което някой ви казва, особено ако изглежда твърде хубаво, за да е истина. Въпреки че тази енергия може да не е свързана конкретно с любовния ви живот, тя със сигурност няма да ви помогне. Някой, от когото се интересувате или половинката ви, може да ви обвини в лъжа за нещо, което може да ви накара да се почувствате объркани. И ако случайно срещнете нов обект на вашите желания, бъдете внимателни, може да не е добронамерен.

Рак

Любовната енергия в края на седмицата може да бъде в рязък контраст с тази, с която е започнала. Венера ще бъде в добра позиция към Юпитер, което може да ви накара да се чувствате късметлии в любовта. Но в събота всичко това може да изглежда по друг начин. Марс ще се противопостави на Плутон във вашия партньорски сектор. Между вас и половинката ви вероятно има голяма борба за власт. Направете всичко възможно, за да поддържате нещата балансирани.

Лъв

Ако отскоро сте във взаимоотношения с някого, то Венера и Юпитер могат да задълбочат връзката ви. За някои от вас тази планетарна среща може да означава да се осъществи мечта относно любовна връзка с определен човек. Други Лъвове, които са сериозно обвързани може да имат повод за празнуване с половинката си. Хубавите неща предстоят за вас.

Дева

Очаква ви вълнуваща любовна седмица, Везни. Венера ще бъде под перфектен ъгъл спрямо Юпитер, който сега е във вашия партньорски сектор. Каквото и да си пожелаете в любовта, има голяма вероятност да се осъществи. Мечтаната връзка може да се превърне в реалност или да реализирате някаква идея, която имате с половинката си. Бъдете внимателни, защото Меркурий не е в добра позиция към Нептун, който е във вашия партньорски сектор. Пазете се от лъжата, казана от вас или от други към вас.

Везни

Скъпи Везни, вие сте едни от късметлиите в зодиака, които могат да се радват на положителни преживявания в любовта. Слънцето ще ви окаже своята подкрепа. Ще сте оптимистично настроени, реалисти относно любовния ви живот. Въпреки това бъдете внимателни в комуникацията, спестете си споровете и драмите. Меркурий е ретрограден, а той създава комуникативни проблеми.

Скорпион

Любовта никога не е лесна, но тази седмица може да я почувствате още по-сложна. Единственото нещо, което знаете, е че сте сигурни в дълбоката любов, която изпитвате към някого в живота си. Любовната планета Венера ще подложи на изпитание Юпитер, който се движи през вашия романтичен сектор. Това ви позволява да изпитвате голяма любов и да обичате с отворено сърце, което невинаги е толкова лесно за вас. Проблемът обаче е, че тези чувства могат да ви направят уязвими и да се изкушите да прикриете истината за нещо или да ви хванат в лъжа. Не го правете.

Стрелец

Меркурий, който преди дни зае ретроградна позиция във вашия партньорски сектор, ще бъде в неблагоприятна позиция към Нептун – планетата на объркването. Много е възможно с партньора ви да ви е трудно да вземете решение по семейни въпроси. Ако сте необвързани, може да сте в ситуация, в която вие или някой, който ви харесва, настоявате твърде силно взаимоотношенията ви да се развият бързо. Пазете се от конфликти.

Козирог

Венера ще формира прекрасен ъгъл към Юпитер, а с Венера във вашия партньорски сектор и Юпитер в комуникационния ви сектор, определено ви очаква вълнуваща седмица. Ако сте самотни, възможно е да се появи някой, с когото да имате шанс за сериозна връзка. На обвързаните Козирози ще се наложи да направят компромис с нещо. Марс и Плутон ще подложат на изпитание връзката ви, затова бъдете внимателни и се пазете от конфликти.

Водолей

Любовта може да е малко сложна тази седмица. Меркурий е ретрограден във вашия романтичен сектор. Независимо дали сте необвързани или бивш партньор се опитва да се върне в живота ви, или пък сте обвързани, трябва да вземете решение за текущата ви любовна ситуация, което може да е малко стресиращо. Нептун ще допринесе за това да се чувствате объркани. Не прекалявайте с мислите, внимавайте и с конфликтите.

Риби

Необвързаните Риби ще имат редица поводи за радост тази седмица. Венера ще бъде в перфектна връзка с Юпитер, а това е чудесно за вашия знак. Като добавка към тази комбинация, Марс все още се движи през романтичния ви сектор, като ви носи повече страст и мотивация да търсите удоволствия. Въпреки това, ако харесвате някого, не бъдете твърде настоятелни. Обвързаните да не бъдат и твърде взискателни към любимия човек.

: https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *