Партньор на Проватон
 Как се усеща истинската любов?

Как се усеща истинската любов?

Сподели в

Какво е истинската любов? За всеки тя има различно определение. Едно е сигурно – кара ни да се чувстваме различно и уникално. Има разлика между похотта, привличането и привързаността. Според някои западни специалисти по връзките, една двойка трябва да премине през дълбока междуличностна връзка и не само, преди да изпита истинска искрена любов.

И все пак, как да я усетите?

1. Тя е повече от похот. Има разлика между физическото привличане, което обикновено е краткотрайно и усещането, че ни се случва истинска любов. Важно е да разпознаете разликата между тях.

2. Готови сте на риск. Въпреки че сърцето ви може да бъде разбито, усещанията ви за тези взаимоотношения ви карат да се изправите срещу страховете и рисковете и да се отворите напълно към човека, който е развълнувал душата ви.

3. Чувствате се спокойни около този партньор. Когато еуфорията от влюбването започва да уляга, тогава започваме да виждаме повече за личността на другия. Започва фазата на свързване и тогава можем да усетим истинската любов, ако я има.

4. Имате усещането, че сте на прав път. Когато срещнем онази, различната любов, ние усещаме сила в себе си, нещо, което ни подсказва, че сме в правилната посока.

5. Приемате силните и слабите страни. Още един знак, че в живота ви се е появила истинска любов е преминаването през разочарованията. Те няма как да бъдат избегнати, а и не трябва. Усещането за истинската любов ни кара да осъзнаем всички свои недостатъци, да се приемем с тях, но и да продължим да инвестираме във връзката.

6. Вярвате, че любовта ви ще продължи. Още един начин да разпознаем истинската любов е това, че искаме този човек в живота си, че за нас е важно да изградим доверие помежду си.

7. Преодолели сте препятствия и предизвикателства. Колкото повече двама души преминават през трудни моменти, изпитания, толкова по-силни стават като двойка или пък се разделят. Разбира се и от двете страни е необходимо да има усилия, за да стигнем до извода, че имаме истинска любов в живота си.

8. Бихте могли да живеете без този партньор, но не искате. Въпреки че сте отделен индивид, можете да се справяте сами в живота си, все пак има част от вас, която знае, че просто действително искате да имате този човек в живота си. Това е още един начин, по който усещате истинската любов.

Снимка: iStock

: https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *