Партньор на Проватон
 На 55: Синди Крауфорд с провокативна фотосесия без бикини за Vogue

На 55: Синди Крауфорд с провокативна фотосесия без бикини за Vogue

Сподели в

Емблематичният супермодел представлява голямо движение на модния пазар: възвисяването на зрялостта и оценката на вечността

На 55 години Синди Крауфорд дебютира на страниците на Vogue Brasil и отпечатва юбилейното издание, доказвайки, че времето само я е направило още по-секси.

Емблематичният супермодел представлява голямо движение на модния пазар: възвисяването на зрялостта и оценката на вечността.

В Instagram тя обясни, че фотосесията й напомня защо обича да бъде пред камерата. „Благодаря на @luidiandiango, че ми напомни какво обичам в моделирането – сътрудничество и обемна коса! Ха! Тази снимка за @voguebrasil беше толкова забавна “, надписва звездата своя публикация, издавайки специален вик на фотографите Луиджи и Ланго.
5,2 милиона последователи на Крауфорд не успяха да се наситят на снимката на корицата, като известни приятели и фенове се отправиха в секцията за коментари, за да покажат малко любов.
В друга от снимките моделът не носи нищо, освен сутиен Versace и воал от черен тюл – и това почти потвърждава, че тялото й е извън класациите! 
Моделът показа и дългите си крака в няколко бодита, включително дантелено, черно бюстие и лъскаво черно трико, подобно на пуловер, което носеше с чорапогащи.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *