Партньор на Проватон
 Хороскоп за 12 май: Сериозна промяна за Лъвовете, пеперуди в стомаха при Девите

Хороскоп за 12 май: Сериозна промяна за Лъвовете, пеперуди в стомаха при Девите

Сподели в

Овен

Твърде властното ви поведение може да подразни партньора ви, така че по-добре се допитвайте за мнението на половинката ви, преди да предприемете нещо важно като стъпка.

Днес, вие ще диктувате какво и как да се случва на работното ви място. Приемете водещата си роля и не бъдете скромни и стеснителни, за да ви уважават и другите.

Меркурий ви съветва да не навлизате в нов партньорски бизнес, защото денят може да се окаже безплоден за вас. Има голяма опасност от загуба на пари днес, така че добре помислете за какво харчите и как съхранявате парите си днес.

Телец

Ако до сега партньорът ви е доминирал и е диктувал всичко във вашата връзка, това означава, че е време за промяна и намиране на баланс помежду ви. Разпределете си по равно отговорностите и задълженията.

От гледна точка на кариерата трябва да се съсредоточите върху проекти, свързани с изследвания и анализи. Това може да ви направи успешни. Възможно е да има промяна в работната среда.

Вероятно, днес ще ви се наложи да заложите на нещо по-бюджетно, което трябва да си купите, за да посрещнете някои непредвидени разходи за техниката, с която работите или колата, която ползвате.

Близнаци

Емоциите ще са на високи нива днес, така че да усетите щастието от хармонията и любовта помежду ви. Продължете приказката с изненада за партньора ви, която ще донесе нов букет от усмивки и положителни емоции.

Работата в офиса може да ви се стори много по-привлекателна и ентусиазираща от работата от вкъщи. Промяната на обстановката определено ще ви подейства зареждащо за нови идеи за бъдещите ви проекти.

Има голяма вероятност да откриете някои неочаквани парични възвръщаемости днес, които ще ви предоставят възможност за паричен отскок. Ще останете в стабилно  финансово състояние.

Рак

Изглежда, че ще има някакви смущения във връзките ви. Някои евентуални семейни катаклизми ще бъдат спасени от непоправими щети благодарение на добрата планетарна подкрепа във вашия зодиакален знак.

Възможно е, да се сблъскате с различни трудности в професионалната сфера днес. Има вероятност някои от вас да бъдат преместени на друга длъжност, която няма да ги удовлетвори.

Използвайте всички възможни обещаващи финансови опции, за да увеличите шансовете си за печалби. Инвестициите определено са препоръчителни и най-вече си заслужават.

Лъв

През този ден интимните ви взаимоотношения може да претърпят сериозна промяна и ще се наложи да бъдете изключително търпеливи, за да запазите красивите си отношения.

Вероятно, днес ще ви се наложи да поправите някои неща или да довършите това, което не сте успели да направите вчера. Няма да имате и минутка свободно време, така че се захващайте още сега за работа.

Всичко, което успеете да заработите като допълнителни средства, го внесете в спестовната си сметка и забравете за тези пари, че съществуват. Започнете ли да харчите от тях, то няма да успеете да спестите нищо от тях.

Дева

Малките жестове може да събудят онези пеперуди в стомаха на партньора ви, точно както в началото на връзката ви, когато сте били лудо влюбени. Помислете какво е онова нещо, което ще върне живеца в отношенията ви.

Мъдростта ви днес ще намери проявление в това, с което се занимавате. Подходът ви на работа ще удиви всички и определено ще получите поздравления и признание от шефовете и колегите ви.

Разходите за забавления и удоволствия ще трябва да бъдат сведени до минимум, ако не искате да затънете в заеми. Не харчете за това, което не можете да си позволите.

Везни

Днес, може да се наложи да напомните на партньора ви да отдели от свободното си време само за вас двамата. В противен случай, може да останете разочаровани от поредната отложена среща.

Работният ви ден може да ви се стори доста скучен и еднообразен и с нетърпение ще очаквате краят му, за да се приберете у дома при семейството ви. Всичко, което ще вършите днес ще бъде по задължение.

Трудно ще се справите с малкият бюджет, с който разполагате, така че трябва да сте доста изобретателни и да не харчите пари за готова храна, а по-добре да си сготвите нещо.

Скорпион

Време е да си направите равносметка за вашата връзка, особено, ако се окаже, че споровете и караниците са почти ежедневни. Претеглете плюсовете и минусите и преценете как да продължите напред.

Направете си подробен план за действие днес, тъй като кратките срокове, за които ще трябва да свършите голям обем от работа, ще ви притиснат. Не се захващайте с нищо странично, което е извън графика ви за работа.

Комуникацията ви с клиенти ще е ключова днес за реализиране на по-големи печалби. Колкото по-омайни и убедителни сте, толкова повече ще спечелите.

Стрелец

Ако партньорът ви днес няма настроение, последното нещо, което ще иска да чуе са вашите съвети и наставления. Дайте свобода и пространство на половинката си, без да я обезпокоявате, докато бурята отмине.

Покажете лидерство, но избягвайте да налагате прекалено много мнението си. Избягвайте необоснованите решения днес. След като вече сте планирали нещата, започнете да действате.

Денят е обещаващ за увеличаване на доходите ви. Планетарните транзити ще ви подпомогнат днес и това ще се отрази  благоприятно влияние върху финансовата сфера. Възможно е да имате сериозни разходи по личният си автомобил.

Козирог

Днес, повече от всякога ще имате нужда от откровение. Единственото, което ще стабилизира отношенията ви с любимият ви човек е истината и само истината. Колкото по-откровени сте двамата с партньора ви, толкова по-добре.

Може би, вие ще сте единственият човек днес, който ще забележи и най-дребните детайли и малки грешки. Нищо няма да ви убегне от погледа, така че бъдете този, който ще даде финалното си мнение, преди предаването на готовите продукти или поръчка.

Необходимо е да имате контрол над финансите си и добре преценете, дали да вземете кредит от банка и възможностите ви за изплащането. Ако вноската надвишава 30% от дохода ви, то това не е добра идея.

Водолей

Дори да не виждате моментални резултати в посока подобряване на връзката ви, то не спирайте да полагате усилия да правите партньора си щастлив. Скоро, съдбата ще ви възнагради щедро с щастие в дома ви.

Не бъдете мрачни, намусени и неприветливи, особено ако работите в голям екип. Трудно ще се приспособите към колективните дейности, ако не се усмихвате и не излъчвате позитивизъм.

Вероятно ще успеете да се справите с всичките домакински и служебни задължения, но сметките и финансите ще останат на заден план. Не подценявайте тези неща и внесете ред във финансите си.

Риби

Може би, връзката ви има нужда от малко старомодна романтика като опияняващи поетични думи, цветя и прочие. Може да си мислите, че са клише, но бъдете сигурни, че ще подействат положително на отношенията ви.

Този ден ще се окаже добро време в работен аспект. Ще бъдете успешни като творчески личности, тъй като ще получите възможността да покажете своите умение и професионален капацитет. Ще се заинтересувате дълбоко от повишаването на производителността на работата си.

Избягвайте емоционалните покупки и импулсивните решения, когато става въпрос за пари. Добре помислете, преди да платите, дали наистина имате нужда от даденото нещо и послушайте интуицията си.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *