Партньор на Проватон
 Как тялото ви казва, че има нужда от секс?

Как тялото ви казва, че има нужда от секс?

Сподели в

Жените понякога подценяват интимния контакт, докато пък при мъжете това е точно обратното. Лекарите обаче напомнят – това е естествен физиологичен процес.

Ако един полово зрял човек не си набавя системно това, то тялото му ще алармира. Сексът наистина е естествена нужда, която дава отражение на организма ни.

Лекари от цял свят посочиха какви сигнали ни дава тялото ни, че ни е необходимо да правим любов и защо трябва да се вслушваме в него.

Първите три може би са известни на почти всички – поява на акне, лошо настроение и прострация. Това обаче не са единствените признаци, ето и останалите:

Намаляване на прага на болка, чести боледувания, безсъние и дори намаляване на бюста. Понякога дори не може да асимилирате добре информацията, която получавате от околните и заобикалящия ви свят.

На последно място можем да наредим и стареенето на кожата. По време на полов акт количеството колаген в тялото на жената се увеличава, което означава, че еластичността на кожата се подобрява, а броят на бръчките по лицето намалява. За да изглеждате винаги на 18 години е достатъчно да правите секс по 3-4 пъти седмично.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *