Партньор на Проватон
 Български и международни компании ще наемат студенти и млади специалисти във Варна

Български и международни компании ще наемат студенти и млади специалисти във Варна

Сподели в

Форумът „Национални дни на кариерата 2021“ ще се проведе на 10 май в ДКС

20-ото юбилейно издание на форума „Национални дни на кариерата” ще се проведе на 10 май в Двореца на културата и спорта във Варна. След проведеното успешно онлайн събитие на 8 април 2021 г., организаторите на най-големия кариерен форум у нас – компанията за комплексни HR услуги JobTiger – реши да даде шанс и на тези, които предпочитат срещите между търсещи и предлагащи работа да са на живо. Събитието ще е от 10 до 16 часа в зала Младост Б на ДКС.

Български и международни компании ще представят възможностите за професионално развитие при тях на студенти, стажанти и млади специалисти. Всеки желаещ да се възползва от предложенията на водещите работодатели може да го направи безплатно. Единственото необходимо условие за участие е предварителната онлайн регистрация. Събитието ще се проведе при спазване на предписаните мерки за безопасност във връзка с пандемията от коронавирус.

След Варна, форуми на живо ще има и в още два големи академични града: в Пловдив – на 12 май и в София – на 18 и 19 май.

Всички подробности за форума и неговата програма, можете да откриете на jobtiger.bg или като се свържете с организаторите на: events@jobtiger.bg.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *