Партньор на Проватон
 63 дни!? Все още нямаме призовка от Генадий Атанасов! Това си е чисто признание за вина! ОСТАВКА !

63 дни!? Все още нямаме призовка от Генадий Атанасов! Това си е чисто признание за вина! ОСТАВКА !

Сподели в

Морално ли е лице замесено от скандал в скандал, извършващо икономически схеми и явни имотни измами с цел незаконна печалба, заобградено с престъпници лежали в затвора и други такива извършили двойно убийство да разпределя 1 800 000 лв. на година?

Призоваваме Общински съвет Варна веднага да гласува смяната на Генадий Атанасов от поста Председател на постоянна комисия “Младежки дейности и спорт” към общински съвет на община Варна.

Изминаха 63 ДНИ от първото от поредицата ни разследвания за скандалния зам. председател на Общ. съвет Варна Генадий Атанасов за имотна измама, замислена и организирана от него, в която е замесил и родителите си,

и все още нямаме призовка за гражданско дело за клевета, както се закани самия той веднага след статията ни.

ДА ПРИПОМНИМ:

На 15 февруари varna24.bg публикуват смешното интервю на Генадий Атанасов със заглавие “Зам.-председателят на ОбС Варна повежда битка срещу “Мафията на фалшивите новини”. И само след няколко дни си отпуска 20 000 лв на “своята” медийна бухалка  https://topnewsbg.com,

официално собстеност на четири пъти лежалия в затвора и дясна ръка на Генадий Атанасов – Румен Широков за убийство, и за разпространение на наркотици със заявление подадено лично от него !!!

Няколко дни по-късно, на 19.02.21г. petel.bg публикува още “по-смело” интервю на псевдо патриота със заглавие “Генадий Атанасов: Разочарован съм от работата на Община Варна, но ще остана лоялен към избирателите”, в което още от заглавието индиректно напада ръководството на администрацията на Община Варна, а по някое време даже казва: “не е тайна, че съм дал кредит на доверие към избрания кмет и критиките ми ще бъдат основно в градивен аспект” (визира се кмета на Варна Иван Портних).

По нататък става още по-интересно! На зададен въпрос: Каква е целта на тези атаки срещу Вас и как самият Вие си обяснявате появата им? Отговаря: Имам основания да смятам, че става въпрос за преразпределение на вота! Направихме резултат, достоен за уважение и това „избоде очите“. Явно Генадий Атанасов се е помислил за много голям (самозабравил се е), че с около 2 хил. и нещо гласа, които му изкараха хората от листата на СВОБОДА, с които вече е скаран, се сравнява с 50-те хиляди гласували за ГЕРБ ли ?!?

И последното важно според нас! Някъде към края на това словоизлеяние ОБЕЩАВА: “През месец март ще направя пресконференция, на която ще поканя всички желаещи, включително и тези, които пишат срещу мен, и ще ги запозная с документите и фактите”.

Е да де ама МЕСЕЦ МАРТ ОТМИНА! 

Да обобщим – НЕ НИ СЪДИ ЗА КЛЕВЕТА, НЕ ПРАВИ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ, НЕ СТАРТИРА БОРБА С ФАЛШИВИТЕ МЕДИИ!

Какво Ви говори това?

Естествено, че Е ВИНОВЕН, че ГО Е СТРАХ, и че ТОЧНО В НЕГОВАТА МЕДИЯ СЕ ПИШАТ ФАЛШИВИ НОВИНИ!!! 

И ние питаме:

как е възможно лице като Генадий Атанасов, с толкова преплетки от схеми, СКАНДАЛИ и престъпници около него, да разпределя 1,8 млн.лв. за спортни клубове и за младежки дейности на година? 

С оглед на всички СКАНДАЛИ, които сам забърква Генадий Атанасов с висотата на позицията си в Общински съвет Варна, ако на следващата редовна сесия на общински съвет Варна

не бъде ГЛАСУВАНА СМЯНАТА МУ от поста председател на ПК “Младежки дейности и спорт” към общински съвет Варна

и

като заместник председател на общински съвет Варна ще призовавем за организирането на инициативен комитет за събиране на

ПОДПИСКА ЗА ИСКАНЕТО НА ОСТАВКАТА НА ГЕНАДИЙ АТАНАСОВ,

КАТО СЪБРАНИТЕ ПОДПИСИ ЩЕ БЪДАТ ВРЪЧЕНИ НА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ВАРНА И НА КМЕТА НА ВАРНА Г-Н ИВАН ПОРТНИХ!

 

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *