Партньор на Проватон
 3 зодии, които остават приятели с бившите си

3 зодии, които остават приятели с бившите си

Сподели в

За тях приятелството е над всичко

Раздялата, приключването на връзка е труден период, който не всеки понася лесно. Има обаче някои зодии, които успяват да запазят добрите си отношения с бившите. Остават приятели с тях и не скъсват връзката си по различни причини.

За много хора приятелството с човек, с когото са имали връзка, е немислимо. Раните, които остават след раздялата са непреодолими и могат да оставят дълбоки белези. Не и за тези три зодии, които не само успяват да се преборят с болката, когато самите те са били зарязани, но и съумяват да запазят добрия тон с бившите си, когато самите те са решили да си тръгнат.

Факторите, които могат да ви накарат да останете в добри отношения с бившите си, са много и различни. Сред тях са децата (ако има такива), хубавите преживявания, спомените, историята на запознанството, общите приятели и познати. Понякога е наистина трудно да скъсаш с миналия си живот и да изградиш изцяло нов. Ето защо тези зодии предпочитат да оставят вратичката към миналото отворена, не за да се връщат към него, а за да запазят добрите отношения в името на всичко хубаво, което им се е случило в миналото с любимия, вече бивш партньор.

Това са зодиакални знаци, които наблягат много на връзките си и държат на любовта. По този начин те се привързват към партньорите си и държат на това те да са щастливи и да са добре, дори когато вече не са заедно.

Поддържането на приятелство с бившите не е никак лесно, но на тези три зодии им се удава перфектно. Ето кои са те.

Близнаци

Близнаците са въздушен знак, който трудно задържа вниманието си към партньори, които спират да го интересуват. Въпреки това, той не иска да се разделят с лоши чувства и прави всичко възможно приятелството да остане налице. Справедливи са като личности. Не се държат надменно с бившите си и никога не тръшват вратата зад гърба си завинаги. Умеят да управляват емоциите си. Винаги осъзнават, че има смисъл от това да поддържат добри отношения с предишните си партньори, защото не харесват вкуса на горчилката от провалените връзки в устата си.

Тяхната изключително комуникативна природа ги затруднява да общуват с едни и същи хора за продължителен период от време, ако тези хора са спрели да ги вълнуват по един или друг начин. Те предпочитат просто да ги „преместят“ в графата „приятели“ и да продължат напред. Никога не гледат с омраза към бившия си. Вместо това гледат на него като на човек, с когото могат да си побъбрят за хубавите моменти от миналото.

Близнаците са нетърпеливи и непостоянни. Ето защо от това зависи колко дълго ще продължи интересът им към приятелството с бившите. Ако човекът отсреща не откликва положително на техните опити, Близнаците в даден момент преустановяват всякаква връзка с този човек, просто защото продължаването напред е в тяхната природа.

Рак

Раците са изключително склонни към приятелство с бившите си. Дори по-склонни от всеки друг зодиакален знак. Раците са кармично свързани с миналото и предпочитат никога да не късат връзката с него, защото са емоционално свързани, каквото и да се е случило, дори да са били наранени. Те не се чувстват добре, ако се преместят в изцяло ново бъдеще, в което не присъстват значими фигури от миналото, особено партньори в любовта.

Ако скъсат приятелството си с бившите, за Раците това означава да изгубят всичките си спомени, а това ги кара да се чувстват зле, защото са силно чувствителен знак. Когато Ракът обича, то е завинаги и намира начин да запази частица от обичта си, дори след като връзката е приключила.

Тази зодия е много нежна в подхода си към партньорите и към човешката любов въобще. Ракът е една от най-чувствените зодии. Разделите са драматични за тях и обикновено не искат да слагат категорична точка на връзките си, а предпочитат да ги трансформират в приятелство. Поглеждайки назад, така Ракът има поводи да се усмихва.

Те са грижовни и са винаги готови да откликнат на нуждите на бившите си и на хората от миналото си. С охота подаряват подкрепата си, без да искат нещо в замяна. Понякога това им изиграва лоша шега, защото не са достатъчно предпазливи в отношенията си към токсични хора, които се възползват от чувствителността и отзивчивостта им.

Стрелец

Стрелецът е много гъвкав знак, който е изменчив и винаги преследва промените в живота и любовта. Той е истински хамелеон, който непрекъснато изменя динамиката на отношенията си. Ето защо за него не е никак трудно да преформатира любовната си връзка в приятелство. Той го прави с лекота и няма да му мигне окото, ако е усетил, че искрата на любовта вече я няма.

Стрелците са приключенци, които обичат забавленията и изненадите. Обожават новите приятелства и запознанства, от които черпят енергия и вдъхновение. Трудно късат връзките си с миналото. Понякога са лекомислени и не се задълбават в омраза и неприязън. Тези чувства са им непознати, затова и лесно успяват да съхранят добри приятелски отношения с бившите си. Съсредоточени са върху това да запазят всяка искрица добри спомени, заради които са били щастливи.

Ако бившият партньор на Стрелеца е бил достатъчно мъдър да приеме раздялата с усмивка и да запази също толкова добри спомени и топли чувства, Стрелецът ще го пази завинаги в сърцето си и ще е готов на всичко за него, досущ като истински приятел.

https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *