Партньор на Проватон
 Какви могат да са възможните причини

Какви могат да са възможните причини

Сподели в

Ако сте започнали да изпитвате несигурност във връзката си, която не сте изпитвали в началото, значи нещо в отношенията ви се е променило. Има много причини да се чувствате несигурни във връзката и партньора си. За съжаление повечето от тях представляват червени флагове, които подсказват, че връзката ви вече не ви се отразява добре. От осъзнаването на причините за несигурността ви зависи какъв избор ще направите за бъдещето си.

Не сте себе си

Ако се чувствате сякаш се налага да играете роли, когато сте в компанията на партньора си, това ви изтощава и ви кара да се чувствате несвойствено. Нормално е в даден момент да започнете да усещате несигурност. Вие не сте себе си и се налага постоянно да съобразявате поведението си, мислите си, реакциите и думите си с тези на партньора си. Това поражда несигурност в това кои сте всъщност и какво е мястото ви в тази връзка.

Пренебрегвате знаците

Понякога съзнателно или не човек игнорира знаците, че не се чувства добре във връзката си. Причините могат да са много и различни. Най-често това е отрицанието, че в тази връзка не сте на мястото си, не сте третирани с любов и не се чувствате добре. Отричането на проблемите и неглижирането на собствените ви нужди ви карат да се чувствате несигурни, но продължавате да бездействате в примирение. Това няма да ви направи щастливи, напротив – ще ви направи още по-несигурни с течение на времето.

Не слушате приятелите си

Приятелите ви познават най-добре. Те усещат всяка промяна във вас. Не са пристрастни към партньора ви, както сте вие, затова им е по-лесно да назоват проблемите с истинските им имена. Вслушвайте се в най-близките ви приятели, защото те ви познават най-добре и знаят кое е добро за вас. Ако са започнали да забелязват промени у вас, замислете се на какво се дължат те и до каква степен сте щастливи във връзката си.

Животът ви не е такъв, какъвто е бил преди

Животът на всяка обвързана двойка се променя с времето и това е нормално. Но ако сте усетили, че вашият е тръгнал в негативна посока, всичко се обърква, не се чувствате на място, не изглеждате добре външно и не се усещате щастливи вътрешно, това определено са червени флагове, че нещо с връзката ви не е наред.

Напълнели сте, имате проблеми със съня, не се чувствате свободни да изразявате себе си, чувствате се потиснати – всичко това идва да покаже, че изпитвате несигурност, която ви терзае отвътре.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *