Партньор на Проватон
 ЦветанOFF вече нагарча! Май е време е да напусне политиката!!!

ЦветанOFF вече нагарча! Май е време е да напусне политиката!!!

Сподели в

Собственикът на апартамент с асансьор, sorry… с два асансьора, и любител на луксозните имоти в престижни столични квартали Цветан Цветанов незабавно да се откаже от предизборната надпревара и да оттегли партията си от списъците с кандидати да ни управляват. Това трябва да поискат всички останали играчи в политическия ни живот, ако имат усещането за поне относителен нормалитет. Такъв нормалитет, какъвто е необходим в следващия парламент, в следващото правителство и в следващото управление на държавата. Нямаме опасения, че възпитаникът на ВИФ „Георги Димитров“ се кани повсевъзможен начин да изпълзи отново до Народното събрание, но въпросът е принципен.

Трябва да си абсолютен тапир и да имаш слонска кожа да не се вслушаш в хората и да живееш в измисления си свят от платени тролове. Трябва да не си прочел нито една книжка в живота си, за да се смяташ за способен да управляваш при скромното интелектуално обзавеждане, каквото имаш. В България вече е практика колкото си по-прост и по-нахален, толкова да са по-големи личните ти амбиции. Цветанов е един от хората, които олицетворяват тази тенденция в политиката. Този патологичен лъжец има всички тези качества в изобилие – и липса на натрупвания, и амбиции, несъответстващи на възможностите, и тепегьозлък в излишък. Съществуването му обаче е възможно, докато съществува търпимост от страна на останалите политически играчи.

Трябваше ли бизнесменът Алексей Петров да се появява, за да каже това, което всички останали премълчават? По различни причини. Едни, защото Цветанов нямал шансове да влезе в следващия парламент, втори, защото са свикнали друг да им води битките, а трети, защото смятат, че в нашия политически живот продължава да важи омертата за ненападение на себеподобни.

Огромната част от българския народ иска да види Цветанов ден по-скоро на подсъдимата скамейка, а той иска отново в Парламента, отново да е в схемите. Ако този тип веднъж успя да се спаси през врътките на бившия си авер от НАП Красимир Стефанов, когото впоследствие произведе в депутат от ГЕРБ, сега обществото е длъжно да се надигне и да спре попълзновението му отново към властта. Това го изисква справедливостта. Ако като граждани имаме самоуважение, няма да допускаме съдът в Страсбург да ни върши работата. При едно честно разследване и при един честен съд на Цветан Цветанов въобще няма да му е до предизборни клипове.

НА ХОД Е НАРОДА!

Анализа е на anteni.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *