Партньор на Проватон
 Слави Трифонов се цели в 3 мандати във Варна

Слави Трифонов се цели в 3 мандати във Варна

Сподели в

Преди повече от месец написахме, че Слави Трифонов ще води листата на “Има такъв народ”във Варна. След като шоуменът политик го обяви официално в петък, се приема едва ли не за сензация.

Партиен строител и мотор на предизборната кампания е Орлин Алексиев. Бригади на “Котараците” ще организират изборджийските мрежи.

Партията на Слави Трифонов обира по-голямата част от протестния вот срещу ГЕРБ. Бойко Борисов обаче е “внедрил” чрез приятеля си Орлин Алексиев кадри на ГЕРБ на избираеми позиции в листите на “Има такъв народ”.

Според източници от предизборния щаб на ГЕРБ една трета от депутатите на Слави Трифонов ще бъдат “наши хора” като резерв за парламентарното мнозинство.

Слави Трифонов се цели в три мандати във Варна ще отнеме вот от БСП, ВМРО, Мая Манолова и “малките опозиционни партии”.

“Шоумените” ще привлекат малко по-малко вот от БСП.

Партията на Слави Трифонов може да дръпне патриотичен вот от коалицията ВОЛЯ-НФСБ.

ВМРО и “войводите” почти със сигурност ще имат планираните два.

Ако случайно нещо се обърка водачът на листата Красимир Каракачанов ще влезе в парламента от Плевен, за да отстъпи мандата на Иван Иванов като “квота” на бизнес кръгове, които финансират кампанията в морската столица.

“Има такъв народ” ще привлече протестния вот на коалицията на Мая Манолова, която вероятно няма да има мандат от Варна.

Партията на Слави Трифонов ще отнеме вот и от “малките опозиционни партии”. Ако избирателите им решат да гласуват за “Има такъв народ”, за да не се загуби вота им, партията на шоумена-политик може да вземе четири мандати във Варна и да бъде втора след ГЕРБ, която се цели за 7 мандати.

bgsniper.com

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *