Партньор на Проватон
 Каракачанов повежда воеводите във Варна

Каракачанов повежда воеводите във Варна

Сподели в

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов поведе листата на войводите за парламентарните избори в Плевен и Варна, съобщиха от партията. 

Председателят на ВМРО Красимир Каракачанов традиционно е водач на листата с кандидати за народни представители от ПП „ВМРО – Българско национално движение“ в Плевен.

Той ще стои начело и на листата във Варна.

Зам.-председателят и настоящ съпредседател на парламентарната група Искрен Веселинов ще се бори също в два района – Русе и 25-и МИР София.

Председателят на Националния предизборен щаб и организационен секретар Юлиан Ангелов ще се бори в София област и 23-и МИР в столицата, информират от партията.

Ангел Джамбазки също влиза в битката като основно лице на ВМРО в Благоевград и Бургас.

Депутатът Александър Сиди поема Пловдив и Стара Загора.

В третия район в София – 24-и МИР, водач става Карлос Контрера, който сега е председател на групата общински съветници в Столичния общински съвет.

Другите войводи, които и до момента са народни представители от ВМРО, също влизат в битката като водачи. Доц. Милен Михов традиционно е водач за Велико Търново, Красимир Богданов – Враца; Мария Цветкова – Ямбол; Деан Станчев – Шумен; Йордан Йорданов – Добрич; Борис Вангелов – Габрово. Александър Сабанов, който и до сега беше народен представител от гражданската квота на ВМРО, ще се води листите в Силистра и Хасково.

България за нас винаги е била над всичко. Ето защо основните приоритети, които ще останат водещи за войводите и през следващия парламент, са повишаването на доходите на хората, отстояването на традиционните семейни ценности, защитата на националните интереси, особен фокус и внимание към националната и лична сигурност на българските граждани.

Ето и останалите водачи на листите на ВМРО:

-Видин и Монтана – Димитър Чукарски

-Кърджали – Делчо Янков

-Кюстендил – Георги Петров

-Ловеч – Бойко Пъдарски

-Пазарджик – Стефан Балабанов

-Перник – Султанка Петрова

-Пловдив – Владимир Кисьов

-Разград – Евгени Драганов

-Сливен – Христо Димитров

-Смолян – Александър Пецов

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *