Партньор на Проватон
 „КУКУ И ПИПИ“ в Америка! Плащат си като плеймейтки да се снимат с USA КОНГРЕСМЕНИ

„КУКУ И ПИПИ“ в Америка! Плащат си като плеймейтки да се снимат с USA КОНГРЕСМЕНИ

Сподели в

„КУКУ И ПИПИ“ В АМЕРИКА! ПЛАЩАТ СИ КАТО ПЛЕЙМЕЙТКИ ДА СЕ СНИМАТ С USA КОНГРЕСМЕНИ, ПОСЛЕ ПЛАЩАТ НА РОДНИ ДРЪЖКИ НА МИКРОФОНИ ДА НАПИШАТ, ЧЕ СЕ СНИМАЛИ

Преди дни медиите препечатаха официалното прес съобщение от сайта на българските Републиканци, които били с американските демократи, ама името им в БГ било заето и т.н. и т.н….

„Председателят и заместник-председателят на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов и Павел Вълнев са на работно посещение в САЩ.

Ще бъдат проведени поредица от срещи с водещи политически мозъчни тръстове във Вашингтон, както и двустранни такива в американската столица.

На тях ще представят дейността и политическата платформа на ПП „Републиканци за България“ в сферата на трансатлантическото сътрудничество.

Ще бъдат обсъдени и различни аспекти на двустранния диалог, с приоритет върху въпросите на сигурността в района на Балканите и Черноморския регион.

Цветанов и Вълнев ще имат срещи и в Камарата на представителите на американския Конгрес.“

Сега да обясним истината в прав текст.

Както АФЕРА написа Павел Вълнев плати 300 000 долара за лобиране сред конгресмените в САЩ и сега той и наемникът му Цветан Цветанов изтърчаха в САЩ да се наснимат с разни конгресмени и вся остальная, уж, че те сън не спят за да ги видят.

А истината е простичка! Вълнев плати 300 000 долара за лобиране на определени янки да се снимат с двамката родни „републиканци“.

Тая работя прилича точно на плеймейтките, които хукват за Дубай да се поснимат там, наплатени, естествено от когото трябва.

Седмица преди официалното стартиране на предизборната кампания, Цветанов и Вълнев оповестяват така излитането си до САЩ, като че правят предизборна кампания в Америка, а не в България, и понеже са топ особени форми на главите акълии, си мислят, че някой ще се впечатли от тях тук, че си платили снимките с разни американски нам си кои.

Впрочем, Вълнев да не го мислим, той ще проскочи до DEA сигурно, щото марихуаната му в Македония е „приоритет върху въпросите на сигурността в района на Балканите и Черноморския регион“, а Цецо Особената форма на главата ще подтичва след ратободателя си, белким олеби „сега е момента за апартамента“ в друга комплиментарна форма.

Такава пародия са тия двамата ни „родни“ „политици“, че просто не е истина – да си платиш да се снимаш с американци, и после пак да си платиш на родните дръжки на микрофони да те отразят, че си се снимал с американци, след като си им платил.

Пази, Боже, сляпо да прогледа, и пази, Боже, тия измислените да се набутат в парламента.

„Куку и Пипе“ в Америка.

Основния текст е на Afera.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *