Партньор на Проватон
 Битката на лобита в ГЕРБ-Варна пунта мара?! Бойко Борисов организира изборджийска комбинация “Всички срещу БСП”

Битката на лобита в ГЕРБ-Варна пунта мара?! Бойко Борисов организира изборджийска комбинация “Всички срещу БСП”

Сподели в

Битката на лобита в ГЕРБ-Варна – кръгът “Иван Портних” срещу кръга на “Красен Кралев”, се оказа пунта мара.

Между Иван Портних и Красен Кралев вече няма интрига – министърът на спорта няма да играе за кмет в следващия мандат, премиерът го изпраща в международна спортна организация.

Бойко Борисов е наредил в линия всички играчи в ГЕРБ и зад ГЕРБ в морската столица за предизборната кампания.

Цветомир Паунов, вторият в ГЕРБ, след като Цветан Цветанов напусна партията, подреди листата след водача проф. д-р Костадин Ангелов и Красен Кралев.

Кампанията ще се води от Иван Портних, областен координатор на ГЕРБ и кмет на Варна, а организационната работа се поема административният секретар на партията и депутат Павел Христов.

Красен Кралев ще работи за преференции с партиен и корпоративен вот чрез мощна икономическа група във Варна, за да покаже на Бойко Борисов, че не е саботирал кампанията.

Изборджийските мрежи по партийна линия ще са организирани по районни кметства – и петте кмета са от ГЕРБ. Районните кметове ще изнесат кампанията и вече са получили финансовия ресурс и плановете с “числата”, които трябва да постигнат.

Корпоративните изборджийски мрежи на ГЕРБ са организирани около знакови бизнесмени, някои от тях са мултимилионери.

Планът на Националния предизборен щаб за ГЕРБ-Варна е 65-70 000 гласа и седем депутатски мандати, на миналия вот резултатът беше 69 000 гласа и 6 мандати.

Бойко Борисов организира изборджийска комбинация “Всички срещу БСП” във Варна.

ВМРО и “Патриотична коалиция НФСБ и ВОЛЯ” ще играят “партия” с ГЕРБ. Борисов е посочил кои бизнесмени-милионери ще разкешват за корпоративен вот за ГЕРБ и кои за ВМРО.

Щабът на ГЕРБ калкулира и загуба на вот на БСП от “малките леви партии” – коалицията на Мая Манолова, “АБВ” със силен водач във Варна като доц. Атанас Мангъров, “Българска прогресивна линия”, “Възраждане”, русофилската партия “Възраждане на Отечесвото” и “Атака”.

Отсреща БСП-Варна се готви за битка, структурите са обединени, лидерът Борислав Гуцанов е водач на листата и от месеци е в предкампания и работи за 4 мандати, но по-скоро ще останат с два.

bgsniper.com

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *