Партньор на Проватон
 10 дни от разследването ни – нямаме призовка за дело от страна на Генадий Атанасов

10 дни от разследването ни – нямаме призовка за дело от страна на Генадий Атанасов

Сподели в

Изминаха десет дни от първото от поредицата ни разследвания за скандалния зам. председател на Общ. съвет Варна Генадий Атанасов и все още нямаме призовка за дело в съда, както се закани самия той веднага след статията ни.

Ние ще чакаме и припомняме, че очакваме самия той да ни образува дело, а не да праща други да му вършат работата, както в последния случай прати дясната му ръка Румен Широков в ОДП Варна през пролетта на миналата година да пусне ДОНОС срещу нас.

Всеки поненделник ще Ви уведомяваме дали “честния и чистосърдечен патриот” на който партията му  “СВОБОДА” не я допуснаха до предсточщите избори за… недостатъчни подписи (а те трябва да са минимум 2500 от цяла България).

Да не говорим, че псевдо патриота се обвързал с ВМРО Варна, като е искал да му финансират “неговите 2500 гласа”, които вече ги няма, и да играе с тях на тези избори.

Ние питаме: как е възможно лице като Генадий Атанасов, с толкова преплетки от схеми и престъпници около него, да разпределя 500 хил.лв. за спортни клубове и още толкова за медии, и над 1,5 млн. лв. за семинари и други дейности – на година? 

Не е ли време варненци да поискат обяснения и ОСТАВКИ?

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *