Партньор на Проватон
 Цветанов и „пиарът на глупостта“

Цветанов и „пиарът на глупостта“

Сподели в

В рамките на няколко дни Цветан Цветанов се опитва (доста сполучливо) да си направи политическо харакири

Първият успешен опит, беше по време на консултациите с президента Румен Радев, на които бившият втори в ГЕРБ говори за манипулации по време на различни изборни кампании (които явно познаваше доста добре и цяла България знае защо).

Вторият, може би неуспешен, беше след тези консултации, когато в ролята си може би на „медиен експерт“ физкултурникът започна да дава оценки на ръководителите на двете обществени медии у нас – не харесвал Емил Кошлуков, неговият човек бил Андон Балтаков, който му дава трибуна всекидневно и бля, бля, бля…, както казва един мой приятел – „пълнежи“.

Третият много успешен опит, беше по време на уж провокативното интервю пред bTV. Няколко неща не станаха ясни – пиарът ли му е лош или любителят на недвижима собственост започва открита война с бившите си покровители.

Дали пък Цветанов с тези изказвания не плаши ГЕРБ, БСП и ДПС, че знае как да „оправи“ едни избори и не ги кара индиректно да го търсят за предизборна коалиция или направо не си представя CV-то за да го наемат да им „направи“ изборите справилните резултати.

С тези си изказвания, макар че не обели и дума срещу бившия си покровител и ментор Бойко Борисов, Цветанов събра доста врагове, които няма да му простят!

Като се започне от ДПС, премине се през Георги Харизанов, през бившия главен прокурор и се стигне пак до Борисов.

Премиерът засега мълчи! Учудващо лежерно приема ударите на бившия си помощник, но според запознати със сигурност ще удари преди изборите.

Дали с апартаментите на Цветанов, дали с тотална смяна на Цветановите кадри в ГЕРБ, дали с подробности как някой под него се е опитвал да подмени вота (Цветанов), а може и със всичко накуп, предстои да разберем. И то съвсем скоро.

Ако ГЕРБ спечели мнозинство в следващия Парламент и управлява самостоятелно – пътят на Цецо в политиката е приключил, защото Борисов след изборите ще направи всичко възможно да го извади от нея и да прекъсне връзката му с американците (не че има такава).

Най-силният удар обаче ще дойде, рано или късно, от правоохранителните органи, които макар и засега да запазват мълчание.

Най-малко по приказките за манипулации на предишни избори, ще започнат проверка, която обаче ще се разшири!

И тя ще покаже много неща – кой е назначавал шефовете на полицията, която охранява бюлетините и за други „действия“ (за което говори пред Президента), кой е редил районните и секционните комисии, кой точно е организирал изборите, кой замисли и осъществи Костинбродската изборна измама, кой съсипа живота на десетки бизнесмени с поръчкови арести и филми за тях, докато се изживяваше на вътрешен министър 2009-2013, кой натопи човката дълбоко в кацата с меда, когато усети вкуса на властта и кой най-нагло и безочливо си купуваше апартаменти на килограм без грам съвест, че ПРЕКАЛЯВА?

А сега помните ли вица – Цветанов отива да прави избори в Германия, обажда се и докладва „Шефе, спечелихме“, Меркел е втора.

Едно е ясно – тръгвайки на директна война срещу всички Цветанов играе вабанк. Ясно е, че се цели в протестния вот, но там играчите са доста – БСП, партията на Слави Трифонов, коалицията на Мая Манолова  Отровното трио и „Да, България“.

И мечтите на физкултурника да вземе 350 хиляди гласа (по негови думи след като през септември тръгна с 500 хиляди), изглеждат повече от смехотворни, защото да му излязат най-много 40 хиляди и тогава ще трябва да … продава апартаменти и да бяга, ама много бързо да бяга … и надалече!

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *