Партньор на Проватон
 Обсъждат публично проектобюджета на Варна за 2021 г. онлайн утре

Обсъждат публично проектобюджета на Варна за 2021 г. онлайн утре

Сподели в

Публично обсъждане на проектобюджета на Варна за 2021 година и на проектите, за които Община Варна има намерение да поеме дългосрочен дълг, ще се проведе на 26.01.2021 г. чрез онлайн чрез платформа Cisco WebEx Meeting. Обсъждането за проектите за дългосрочен дълг е от 14 до 16 ч., а за проектобюджета на Варна от 16,30 ч. до 18,30 ч. и може да бъде проследено в реално време чрез официалната страница на Община Варна в YouTube. 

Линкът към YouTube ще е достъпен на адрес https://www.youtube.com/channel/UCxO7Lib2qNuDZozbYYfPrCw.

Лицата, които са заявили участие за включване във виртуалната стая, ще получат на електронната поща, която са посочили, линк, чрез който ще могат да вземат участие онлайн. Коментари и въпроси могат да се изпращат преди и по време на обсъждането на имейли: njotovska@varna.bg и pavdimova@varna.bg, както  и писмено чрез деловодството на Община Варна най-късно до 17.00 ч. на 25.01.2021 г. включително. Мненията, предложенията, становищата и въпросите отправени чрез имейлите, деловодството и онлайн ще бъдат отразени в протокол за всяко обсъждане.

Материали по публичното обсъждане на проектите са публикувани на сайта на Община Варна: www.varna.bg в секция “Акценти“.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *