Партньор на Проватон
 Общинската съветничка Стела Николова с идеи от Коминтерна. Готви се да унищожава медиите във Варна

Общинската съветничка Стела Николова с идеи от Коминтерна. Готви се да унищожава медиите във Варна

Сподели в

Комунизъм в действие! И то съвсем очаквано, от т.нар. „десни“, които по разбирания са твърдо червени. Общинската съветничка от „Демократична България“ (или още по-популярно сред народа – „ДеБъ“) Стела Николова отново се изяви с „интелект“ чрез аграрна мисъл. Тя предлага районните кметове във Варна да определят от 3 до 5 частни имота, които общината да закупи и да превърне в поляни. Няма спор, чудесна идея, особено ако си на третата „рИкия“!

Със сигурност реститутите ще се наредят на опашка. Задължително е г-жа Николова (или „другарката“, кой знае?) да внесе и грамотно мотивирано предложение откъде общината в условия на икономическа криза да брои милионите. А като адвокат може и да консултира за скромните 10% заинтересуваните лица.

Няма да мърсим интернет-пространството със скодоумното предложение на Стела Николова. Същината му е ясна и безсмислена, позната от централизираната икономика от преди 40 г. и задължителната национализация.

По-долу обаче има още от него!

Очевидно „червена“ по душа съветничката от „Демократична България“ залага тотален финансов бойкот и на медиите във Варна. Това означава нова серия фалити и още безработни журналисти. Нищо, че в в условията на пандемия и Европейската комисия, и САЩ призовават точно за обратното – за финансова подкрепа на медиите, за да се чуват всички гледни точки. Уви, закърмена с Коминтерна и всички произтичащи от това последствия, Стела Николова поиска официално дори спиране на парите за медии от фондациите „Америка за България“, „Отворено общество“ – захранвани от чужди държави. Иначе ще излезе, че разчиства само неудобните, които не пишат за глупостите на „ДеБъ“, нали?

Няма съмнение, че това, последното предложение е връх в кариерата на Стела Николова. Повечето от медийната гилдия разбраха на какъв акъл са и тя, и нейните съпартийци. Затова като не може друга цензура, нека да е финансова. Да имаше едно лесно и концлагери за журналистите ще се спретнат, нали гаулайтера Нелко Начев и брат му Жулиен са по архитектурата!

В стила на др. Сталин – който не е с нас, е всъщност против нас. И трябва да се унищожи.

Сега разбраха ли варненци, как гласувайки за „ДеБъ“ вкараха комунисти в Общинския съвет?!

И още доказателства ще има!

текст

ВН

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *