Партньор на Проватон
 Нинова повежда листата на БСП-Варна след двудневен рейд в морската столица и срещи с бизнеса, Гуцанов “скрит водач”

Нинова повежда листата на БСП-Варна след двудневен рейд в морската столица и срещи с бизнеса, Гуцанов “скрит водач”

Сподели в

Потвърди се информацията на източници от “Позитано”20, че Корнелия Нинова ще поведе листата на БСП във Варна, а Борислав Гуцанов ще е “скрит водач” и двамата ще бъдат тандем в кампанията. 

Нинова не отрече възможността да е водач на листата, но заяви, че все още е рано да се решава този въпрос.

“Първо решаваме какво да правим и след това кой ще бъде начело на листата, все още е рано да кажем кой ще е водач, имаме още време”, коментира лидерката на БСП.

Въпреки това серията й срещи с представители на бизнеса е знак, че тя ще бъде начело на листата във Варна.

Корнелия Нинова пристигна в морската столица в петък и веднага започна срещи с бизнеса, продължили и в събота.

“Проведохме срещи с бизнеса във Варна, на които представих нашата визия за възстановяване на икономиката, защото без това страната не може да продължи напред”, заяви Корнелия Нинова на пресконференция в централата на БСП-Варна, водена от председателя на Градския и Областния съвет на партията Борислав Гуцанов.

Срещите на лидерката на БСП с бизнеса във Варна бяха подготвени от двумесечен рейд на Гуцанов, който очевидно работи за мобилизиране на електорален и финансов ресурс.

Корнелия Нинова заяви, че не се притеснява от социологическите проучвания, даващи преднина от няколко процента на ГЕРБ.

“Няма да си свършим нашата работа, ако се фокусираме върху проучванията, според които ние бяхме напред, сега дават преднина на ГЕРБ”, коментира Нинова.

Борислав Гуцанов каза, че няма да коментира дали участието на депутата от “БСП за България” Иван Иванов в кампанията на ВМРО ще отнеме вот от БСП.

“Не сме коментирали дали Иван Иванов прибавя вот на БСП, докато беше в партията, няма да коментираме дали ще отнеме вот. Този въпрос за нас не стои”, каза Гуцанов.

Корнелия Нинова не се включи в темата, но стана ясно, че с Гуцанов са тандем и ще правят кампания с акцент върху икономиката на Варна.

Нинова не коментира и прогнозите за резултата на БСП-Варна на парламентарния вот, вариращи от 2 мандати според вътрешната опозиция до 4 депутати според лидера на БСП-Варна Борислав Гуцанов.

Лидерката на БСП не коментира и заявката на Красимир Янков и Асен Димитров от партия “Българска прогресивна линия” , че ще отнемат един мандат от БСП-Варна със силна лява предизборна програма.

bgsniper.com

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *