Партньор на Проватон
 Организират обществено обсъждане на бюджета на Варна

Организират обществено обсъждане на бюджета на Варна

Сподели в

Вижте как можете да се включите в него

Общественото обсъждане на бюджет 2021г. на град Варна ще се проведе на 26.01.2021г. от 14 до 16ч. и от 16.30 до 18.30 часа, съобщават от местната администрация.

Ето как можете да се включите в него:

I. Публичното обсъждане на проектите, за които Община Варна има намерение да поеме дългосрочен дълг ще се проведе онлайн чрез платформа Cisco WebEx Meeting на 26.01.2021 г. от 14,00 ч. до 16,00 ч.

II. Публичното обсъждане на проектобюджета на Община Варна за 2021 г. ще се проведе онлайн чрез платформа Cisco WebEx Meeting на 26.01.2021 г. от 16,30 ч. до 18,30 ч.

Публичното обсъждане на проектите, за които Община Варна има намерение да поеме дългосрочен дълг и публичното обсъждане на проектобюджета на Община Варна за 2021 г. ще могат да бъдат проследени в реално време чрез официалната страница на Община Варна в YouTube. Линкът към YouTube ще е достъпен на адрес https://www.youtube.com/channel/UCxO7Lib2qNuDZozbYYfPrCw.

Заинтересованите лица от местната общност, които желаят да участват в публичните обсъждания ще имат възможност да се включат във виртуалната стая. За включване във виртуалната стая е необходимо предварително да заявят участието си за конкретното публично обсъждане в срок до 12.00 ч. на 25.01.2021 г. на електронна поща: po@varna.bg, като посочат име, телефон, електронна поща и конкретно публично обсъждане, в което желаят да се включат. На електронната поща, която са посочили ще им бъде изпратен линк за провеждане на публичното обсъждане, чрез който ще могат да вземат участие онлайн.

Коментари и въпроси във връзка с проектите, за които Община Варна има намерение да поеме дългосрочен дълг и проектобюджета на Община Варна за 2021 г. могат да се изпращат преди и по време на обсъждането на имейли: njotovska@varna.bg и pavdimova@varna.bg. Коментари и въпроси във връзка с проектите, за които Община Варна има намерение да поеме дългосрочен дълг и проектобюджета на Община Варна за 2021 г. могат да се изпращат и писмено чрез деловодството на Община Варна най-късно до 17.00 ч. на 25.01.2021 г. включително.

Мненията, предложенията, становищата и въпросите отправени чрез имейлите, деловодството и онлайн ще бъдат отразени в протокол за всяко обсъждане.

Материали по публичното обсъждане на проектите, за които Община Варна има намерение да поеме дълг и по публичното обсъждане на проектобюджета на Община Варна за 2021 г. ще бъдат публикувани на сайта на Община Варна: www.varna.bg в секция „Акценти“.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *