Партньор на Проватон
 7 секс обещания, които да изпълните през 2021-ва

7 секс обещания, които да изпълните през 2021-ва

Сподели в

Кой момент е най-подходящ за обръщане на нова страница и начало на нов живот? Новата година, разбира се! Тя е чудесен повод да започнете на чисто. И да преосмислите сексуалното си поведение, например. Ние ще ви подскажем как да го направите. За да промените кардинално живота си и отношението на околните към вас, трябва да оставите вредните си навици в миналото и да си съставите списък от задачи, които искате да изпълните през новата година. А защо да не започнете от сексуалния аспект? Представяме ви 7 сексуални обещания, които ще е полезно да си дадете за 2021-ва.

1. Приемете себе си
Неувереността в собствената ни привлекателност често става причина за понижен интерес към нас от страна на противоположния пол. За да не става така, трябва да обикнете себе си и тялото си – дори и супермоделите при по-обстоен оглед имат много недостатъци. Освен това сексолозите са на мнение, че за мъжа няма нищо по-секси от голото тяло, а всичките му недостатъци остават на заден план.

2. Избирайте си внимателно партньорите
Психолозите ни съветват да бъдем по-придирчиви и да не се хвърляме на врата на първия срещнат. С други думи, ако искате най-вече семейство и стабилност, не си заслужава да се съгласявате на отворена връзка или приятелски секс. Слушайте сърцето си, ценете и уважавайте себе си.

3. Не се съгласявайте на неща, които не ви доставят удоволствие
Не правете в леглото неща, които са неприемливи за вас или не са ви приятни. Това е вашето тяло, вашият живот – затова можете да откажете секс във всеки един момент. Ако пък решите да пробвате нещо ново, първо се уверете, че наистина можете да имате пълно доверие на партньора.

4. Не лъжете себе си и партньора
Ако изведнъж ви се прииска да поощрите партньора, който се опитва да ви достави удоволствие, но все не успява, недейте да симулирате оргазъм. Повярвайте ни, това няма да доведе до нищо добро. Следващия път, когато партньорът повтори същите действия, а вие не изпитате нищо, той ще обвини само вас в неуспеха на акта – нали той е направил всичко правилно? По-добре обсъдете открито какво ви харесва и какво ви причинява дискомфорт. 5. Осъществете поне една своя сексуална фантазия Дори ако досега не сте обсъждали с партньора си сексуалните си фантазии, които често изплуват в подсъзнанието ви, време е да съберете кураж и да си признаете правичката. Разкажете открито какво ви възбужда – може партньорът ви да си мечтае за същото.

6. Пробвайте ролеви игри
Сексолозите твърдят, че най-бързият и лесен начин да подобрите и разнообразите връзката си е да изиграете с партньора една ролева игра. Обсъдете предварително какво ви харесва и дерзайте! Ако още не сте готови за костюми и превъплъщения, започнете от зарчета, на които да се падат различни пози, еротичен туистър или настолни игри от типа на „Парти в леглото“.

7. Съберете смелост да влезете в сексшоп
Ако до ден днешен не сте прекрачвали прага на подобен магазин, през новата година е време да го направите. Влезте и вижте колко интересни неща можете да си купите. Ако свенливостта все така надделява, започнете от онлайн-сексшоп.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *