Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 18 – 24 януари

Любовен хороскоп за 18 – 24 януари

Сподели в

Очаква ни една вълнуваща и романтична седмица. Марс и Уран се срещат в знака на Телец, което ще повиши нашите сексуални желания, но може и да има съвсем друг ефект. От друга страна Марс и Уран може да изострят комуникацията с половинката. Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Тази седмица ще се радвате на напредък във вашата връзка. Възможно е любимият човек да ви окаже своята подкрепа по отношение на вашата кариера или по някакъв начин да помогне за осъществяване на целите ви. За необвързаните Овни е важно да преоценят социалния си живот. Нещо в компанията, която поддържате, пречи на романтиката ви.

Телец

Телците ще имат невероятна любовна седмица! Връзката между Марс и Уран във вашия знак ще ви направи непредсказуеми, но и изключително магнетични. Някои от вас ще търсят нова любовна тръпка, ако досегашната им е омръзнала, а сериозно обвързаните имат добри предпоставки да се забавляват и то много в спалнята. Има вероятност и да промените решението си повече от веднъж тази седмица за това какво и кого искате в любовния си живот, което не е никак лошо.

Близнаци

Искате вълнение в любовния и сексуалния си живот, но не желаете да бъдете директни към вашия избраник. Вашата прекалена сдържаност може да влоши ситуацията. Помислете дали неволно не изпращате смесени сигнали. Бъдете откровени, а не объркващи. Друга възможност е, че напълно ще игнорирате човека, когото най-много желаете, и ще се свържете с някой, с който може би повече ще ви влече интимното, въпреки и да сте наясно, че е малко вероятно да се получи нещо сериозно помежду ви.

Рак

Романтичното ви поведение може да бъде доста изненадващо, дори за вас самите. Възможно е да направите случайна крачка към някого, с когото имате приятелство, познанство. За вас е ясно, че не търсите връзка с този човек, но двамата лесно може да се окажете изгубени в желанията си за страст. Сериозно обвързаните Раци ще имат хубава седмица с любимия човек. Не става дума за секс, а за духовно задълбочаване на взаимоотношенията ви.

Лъв

Слънцето и Сатурн ще се свържат във вашия партньорски сектор, а това е рядка и мощна връзка, която динамично осветява дълга и отговорността в любовта. Това означава, че е много възможно някои от вас да започнат нова връзка с личност, с която се познават от известно време. Обвързаните Лъвове ще бъдат по-грижовни към половинките си и усещането, че може да разчитате един на друг ще ви кара да се чувствате приятно.

Дева

Любовният ви живот ще бъде наистина прекрасен през тази седмица, Деви! Венера остава във вашия истински любовен сектор, като ви носи всякакви романтични удоволствия. Тя ще бъде и във великолепна позиция спрямо мистичния Нептун, който сега е във вашия партньорски сектор. Любовта ще ви носи радост, без значение дали сте сериозно обвързани или отскоро се срещате с някого.

Везни

Някои от представителите на зодията, които са във връзка, може да имат напрегната седмица, разбирайки че партньорът им е постъпил безотговорно с финансите. Това може да е рискована инвестиция или разход, който не сте обсъдили. Необвързаните може да се почувстват малко самотни. Слънцето и Сатурн се срещат във вашия романтичен сектор, пречейки на нещо, което се опитвате да започнете с определен човек.

Скорпион

Ако сте необвързани, вълнуваща комуникация с някого, може да се окаже начало на нещо ново. Но ако сте обвързани, нещата няма да се развият добре. Любимият човек може да е напрегнат, гневен, комуникацията с него да не се получава. Няма как да контролирате чуждото поведение, затова се опитайте да запазите баланса и да не си изпускате нервите.

Стрелец

Флирт и страсти на работното място?Бъдете внимателни. Вероятно осъзнавате, че тези взаимоотношения могат само да доведат до объркване. Помислете докъде е безопасно да стигнете. Тези Стрелци, които имат сериозна връзка, ще се радват на хармония и разбирателство с любимия човек и семейството.

Козирог

Любовният ви живот е като пламък, Козирози! Това може да е огън от страст или огън, който изгаря връзката ви до основи. Всичко зависи от това на какъв етап се намира любовният ви живот. Ако се намирате в ситуация, за която усещате, че е нестабилна, тогава около вас може да настъпи объркване. Ако се срещате с някого, с когото усещате, че имате любовна химия, взаимоотношенията ви може да станат още по-вълнуващи. Венера все още се движи през вашия знак, затова се възползвайте от нейната положителна енергия.

Водолей

Слънцето и Сатурн се срещат за годишната си връзка и това този път се случва във вашия знак. Това означава, че ви приканват да проявите най-зрелия, отговорен подход към живота и изборите, които правите. Трябва да поемете лична отговорност за това къде се намирате в настоящия момент по отношение на любовта, дори и това да не ви харесва. Дали не е дошло време за промяна?

Риби

Рибите трябва да са изключително внимателни за това какво казват на любимия човек, за да не съжаляват на по-късен етап. Но може да се окаже също, че се намирате в седмица, в която най-накрая имате смелостта да кажете това, което твърде дълго сте премълчавали. Освобождаването от несподелените истини, може да е точно това, което трябва да се случи, за да раздвижите любовния си живот. И все пак, не бъдете враждебни в комуникацията.

https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *