Партньор на Проватон
 Слави Трифонов и Мая Манолова привличат протестния вот и пренареждат картите във Варна с корпоративно рамо

Слави Трифонов и Мая Манолова привличат протестния вот и пренареждат картите във Варна с корпоративно рамо

Сподели в

Слави Трифонов и Мая Манолова привличат протестния вот и с корпоративно рамо ще пренаредят картите във Варна, коментират изборджии в морската столица.

Според тях “Има такъв народ” ще се представи много силно на парламентарния вот във Варна, няма да вдигне “царска вълна”, но може да вземе три мандати и дори да е втора политическа сила след ГЕРБ.

Партията на Слави Трифонов ще разполага с логистична подкрепа от корпоративни фактори и в листата ще бъдат включени кандидати на знакови фигури от едрия бизнес в града. 

Мая Манолова обяви, че е грешка гласуването й за Делян Пеевски за шеф на ДАНС, но въпреки това ще получи бонус вот от бизнес групи във Варна, свързани с боса от “Берлин”.

Пеевски подкрепи Мая Манолова на кметския вот в София, а публичното й говорене срещу него е предизборен ход, категорични са източниците.

Арман Бабикян, който е наясно със схемите на Пеевски, ще води кампанията, а той разполага с позиции в изборджийски мрежи в морската столица.

Изборджиите смятат, че Слави Трифонов и Мая Манолова ще отнемат във Варна вот от “ВОЛЯ” на Веселин Марешки, ГЕРБ, ВМРО и БСП и резултатите от изборите ще го покажат.

Според тях партията на Слави Трифонов ще има 30-35 депутати, а на Мая Манолова 15-20 и без тях няма как да бъде съставено правителство.

bgsniper.com

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *