Партньор на Проватон
 Варненци, бъдете активни, за да стане морската столица още по-зелена и красива!

Варненци, бъдете активни, за да стане морската столица още по-зелена и красива!

Сподели в

От сайта Гората.бг обявиха надпревара между градовете за предоставянето на дървета за залесяване. За да бъде Варна по-зелена и красива, варненци трябва да се включат активно в гласуването за морската столица. Ето и съобщението на Гората.бг, което Varna24.bg публикува без редакторска намеса:

Искаме да дарим още 200 000 дървета, директно на хора и организации, през пролет 2021-та, в конкретни събития, в които просто ще подаряваме на всеки, който желае, без условности, без записвания, напълно безплатно. Дърветата ще са медоносни, плодни, паркови, горски – за да направим България още по-красива, по-зелена и по-добра – за хората, пчелите и животните.

Няма да имаме възможност да направим събития във всички градове в България, на база тази анкета и харесванията по градове на Гората.бг ще изберем първите 7 града и ще подаряваме на всеки, който желае в тези места, на конкретни дати. Ще отчетем резултатите на 21.02.21 г. и ще пристъпим към планиране на дати.

Разбира се ще търсим начини да достигнем до всички в цялата страна, ще направим и кампании към общини, през куриери и други. Ще имаме и събития по засаждане и залесяване, както и други добри дела.

Гората.бг е инициатива, движена от желанието за добро, изцяло от доброволци и напълно безкористно. Вече сме засадили над 1 милион дървета в България и сме си поставили амбициозната цел да засадим 3 милиона до 2025 година. Правим и много други добри дела.

Ще приветствам всички Ваши смислени идеи и предложения в коментар.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *